Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 28 sep 2018

LOL, dus dit is hoe Nicolette Kluijver en Dennis Weening droog op vlotten komen

Expeditie Robinson is in volle gang en wij krijgen er maar geen genoeg van. Heb je je wel eens afgevraagd hoe Nicolette Kluijver en Dennis Weening droog op een vlot staan wanneer ze een proef gaan uitleggen? Wij weten het.

Expeditie Robinson backstage

Nicolette Kluijver en Dennis Weening presenteren al best lang Expeditie Robinson en dat doen ze super goed. Toch snappen we sommige dingetjes niet helemaal.

Zo staan de twee presentatoren van het survivalprogramma vaak op vlotten wanneer ze de proeven uitleggen. Maar hoe is het mogelijk dat ze daar droog staan terwijl de vlotten vaak best een eindje in de zee liggen?

Dit jaar delen de makers van het survivalprogramma zo nu en dan leuke backstage videos waar we van smullen. En ook op onze vraag hebben ze antwoord gegeven.

Op het Instagram-account van Expeditie Robinson is een video geplaatst waarin te zien is hoe Nicolette en Dennis door mensen van de productie naar het vlot getild worden en dat ziet er super grappig uit.

View this post on Instagram

Hoe @nicolettekluijver_ en @dennisweeningofficial droog op hun plek komen? Nou zo! ๐Ÿ˜ #expeditierobinson #backstage

A post shared by Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) on

Geen VIP behandeling

Het moge duidelijk zijn dat Nicolette en Dennis niet dezelfde behandeling krijgen als de deelnemers en dat ze gewoon gedoucht en met volle buikjes het programma presenteren.

Maar een vijfsterren behandeling krijgen ze ook weer niet. Er komt namelijk geen bootje aan te pas om de twee naar de vlotten te varen. Nope, enkel twee sterke mannen tillen Nicolette en Dennis rustig naar het vlot toe.

Dat is een super grappig gezicht, maar op zich wel logisch. Het zou natuurlijk heel raar zijn als ze met natte kleren gingen presenteren. Wij hopen op meet leuke filmpjes van achter de schermen van de Expeditie.

Dit vind je ook leuk om te lezen.
Op deze datum is de Expeditie Robinson finale (en jij kunt erbij zijn)donny roelvink expeditie robinson poepen finale

Instagram

Reageer op artikel:
LOL, dus dit is hoe Nicolette Kluijver en Dennis Weening droog op vlotten komen
Sluiten