Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 1 aug 2018

OMG! Niels stuurt nog steeds berichtjes naar Fabiola terwijl Rosanna ook nog in het spel is

Het lijkt erop dat Niels wild wordt van de charmes en prachtige manen van verleidster Fabiola. Met aflevering 10 in het vooruitzicht komt ook de ontknoping dichterbij, maar wij weten het zeker. Niels heeft een oogje op Fabulous Fabiola.

Of de relatie van Niels en Rosanna Temptation Island VIPS gaat overleven is nog maar de vraag. Niels lijkt hotedebotel op Fabiola en steekt dat niet onder stoelen of banken. Zelfs niet na Temptation Island VIPS…

Niels en Fabiola de tortelduifjes

De deelnemers van Temptation Island VIPS duiken massaal op in filmpjes op Youtube. Super leuk natuurlijk, want dat betekent ook meer gossip voor ons. Fabiola verscheen in een video van Concentrate Bold en daar liet ze per ongeluk wat details los over de relatie tussen haar en Niels ná het programma.

Eerder liet Fabiola al weten dat ze door Rosanna werd bedreigd en hele heftige berichtjes van haar ontving. Rosanna pikte het namelijk niet dat Fabiola er met haar vriendje vandoor ging in het programma. Maar wat gebeurde er nou écht na het programma met Niels en Fabiola?

Was de liefde echt?

Fabiola laat in de video vallen dat Niels haar af en toe nog steeds berichtjes stuurt (oeh). Ook staan er foto’s op Fabiola’s telefoon waaruit blijkt dat Niels bij haar thuis is geweest, echter is het daar ook bij gebleven. Zou hij dan toch terug zijn bij Rosanna?

Zo zag Danique van Temptation eruit vóór ze rood haar had

Reageer op artikel:
OMG! Niels stuurt nog steeds berichtjes naar Fabiola terwijl Rosanna ook nog in het spel is
Sluiten