Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 2 jul 2018

HUH?! Niels vindt een foto van Rosanna leuk en iedereen is daardoor in de war

Niels en Rosanna doen dan wel voor de tweede keer mee aan Temptation Island om de boel te redden, hun relatie wordt er niet beter van. Rosanna heeft toch gedronken, ook al mocht dat niet van Niels. Niels kan Fabiola maar moeilijk weerstaan. En Rosanna zegt ineens dat ze geen spijt heeft dat ze ‘Alex heeft geneukt’.

Klare taal dus in Temptation Island VIPS. En dan te bedenken dat verleider Alex nog zijn rentree moet maken. Niels zal hierdoor helemaal gek worden. En tja, Rosanna waarschijnlijk ook, maar dan op een totaal andere manier. Want we zijn ervan overtuigd dat zij nog steeds een zwak voor hem heeft.

Het idee van de tweede deelname aan de ultieme relatietest is vooral dat Niels weer vertrouwen zou krijgen in Rosanna. Maar de kans dat de twee happy naar huis gaan met z’n tweetjes is toch wel flink gedaald.

Zijn Niels en Rosanna nog samen na Temptation Island VIPS?

Wij waren er zeker van dat hun relatie het niet zou overleven. Bovendien is het raar dat Ruud en Rosanna ineens een koppel lijken. Maar nu zijn we toch weer in de war.

Rosanna heeft namelijk een foto op Instagram gepost en Niels vindt dat leuk.

niels en rosanna temptation island vips

Oké, Ruud vindt het ook leuk. En het zegt natuurlijk niets over hun relatiestatus. Maar het laat wel zien dat Niels niet alleen maar boos is op de vrouw waar hij zo lang samen mee was. Of is. Misschien mist hij haar. Misschien zijn ze toch nog samen omdat ze nou eenmaal niet zonder elkaar kunnen.

Maar vreemd is het wel.

Reageer op artikel:
HUH?! Niels vindt een foto van Rosanna leuk en iedereen is daardoor in de war
Sluiten