Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 20 mei 2018

Temptation Island VIPS: Rosanna lijkt al verklapt te hebben of zij en Niels nog bij elkaar zijn

Je zou denken: je hebt ‘de ultieme relatietest’ één keer overleeft, dan overleef je alles. Maar Niels en Rosanna doen voor de tweede keer mee aan Temptation Island, nu als VIPS. En het lijkt erop dat Rosanna niet helemaal haar mond kon houden over het einde van het programma.

Tijdens Temptation Island 2017 ging het niet helemaal goed met Niels en Rosanna op het tropische eiland. Ze konden allebei de verleiding niet goed weerstaan. Rosanna dook zelfs met verleider Alex in bed.

Toch was de relatie van Niels en Rosanna sterk genoeg om al deze drama te overleven. En daarom wagen de twee zich er nu nog een keer aan. Tja, logisch. Toch?

Zijn Niels en Rosanna nog samen?

Alles lijkt erop te wijzen dat Niels en Rosanna ook na hun tweede Temptation avontuur nog steeds bij elkaar zijn. Rosanna postte namelijk een cryptische quote op Instagram Stories, die helemaal niet zo cryptisch is.

’Echte liefde is wanneer je door de zwaarste storm gaat en achteraf elkaars hand nog steeds vast hebt als je eruit bent, aldus Rosanna. Nu maar hopen dat ze hun handjes ook thuis konden houden…

niels en rosanna nog samen?

Het is nog heel even volhouden tot we weer kunnen kijken naar ons favoriete programma. Vanaf 7 juni kunnen we weer smullen. Wel alleen op Videoland en niet op tv deze keer.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation Island VIPS: Rosanna lijkt al verklapt te hebben of zij en Niels nog bij elkaar zijn
Sluiten