Renée
Renée | LinkedIn Love 10 augustus 2018

HET BEWIJS! Deze foto laat zien of Niels en Rosanna nog samen zijn

Even, hoe heftig was aflevering 11 van Temptation Island VIPS? Grote kans dat jij en je vriendinnen je ook afvragen of de koppels nog samen zijn. Beautify heeft in ieder geval bewijs of Niels en Rosanna nog een relatie hebben.

Kijk, Stefano was gewoon echt niet goed bezig. Punt. Niels ook niet, want die heeft ook wat vieze dingen met Fabiola gedaan. Maar het leek nog niet écht over tussen met hun relatie, ondanks hun eigenwijze gedrag bij de ontmoeting.

OMG! Niels stuurt nog steeds berichtjes naar Fabiola terwijl Rosanna ook nog in het spel is

Hebben Niels en Rosanna nog een relatie?

De grote vraag is dus of Niels en Rosanna nog een relatie hebben. Want laten we eerlijk zijn, hun tweede deelname aan Temptation heeft hen eerder slecht dan goed gedaan.

Maar hé, het feit dat ze nog steeds samen gezien worden zegt genoeg. Het lijkt ons niet dat ze gewoon vrienden zijn als we dit zien. Wat denk jij?

niels en rosanna relatie

De moeder van Rosanna:

niels en rosanna relatie

Niels en Fabiola

Dat Rosanna geen fan is van Fabiola is natuurlijk een understatement. Grote kans dat ze zich mega bedreigd voelde door de verleidster.

Niet zo gek, want Niels leek oprecht met Fabiola naar huis te gaan in plaats van met Rosanna. En ondanks haar stomme uitspraken viel dat Rosanna ongetwijfeld rauw op haar dak.

Maar goed, als we dit zo zien kunnen we misschien wel de conclusie trekken dat ze echt, echt, écht nog samen zijn. En is het niet mooi dat het hen wéér gelukt is? Alleen zonde dat ze elkaar daarvoor zoveel pijn moesten doen.

Het lijkt nu officieel.

Het bewijs is hier: Niels en Rosanna hebben Temptation Island VIPS overleefd

Dit vonden wij van de laatste aflevering

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
HET BEWIJS! Deze foto laat zien of Niels en Rosanna nog samen zijn
Sluiten