Renée
Renée | LinkedIn Life 4 okt 2018

Fabiola onthult of Niels en Rosanna echt meedoen aan Temptation Island

Oh, oh, oh. Het was gisteren een enorm bijzondere dag en dat heeft allemaal te maken met Niels en Rosanna. Laatstgenoemde plaatste namelijk een filmpje van een (nieuw) Temptation Island kampvuur. Om je niet te lang in de waan te houden dat het stel nóg een keer meedoet, vertelt Fabiola hoe het zit.

Het is toch werkelijk niet voor te stellen dat Niels en Rosanna nóg een keer meedoen aan Temptation Island?

Niels en Rosanna in Temptation Island III

Jij en je vriendinnen mogen weer rustig ademhalen, want nee. Dat drie keer is scheepsrecht is blijkbaar onzin. Tenminste, als je ervan uitgaat dat Fabiola de waarheid spreekt.

niels en rosanna temptation island

Hoe betrouwbaar de ex-verleidster is weten we niet, maar het is moeilijk om te geloven dat er nu al beelden worden gelekt van het nieuwe seizoen.

WAT?! Onthult Rosanna nou dat zij en Niels écht voor de derde keer meedoen aan Temptation Island?

De opnames zijn net begonnen

Waarom kan het niet echt zijn? Omdat de koppels en verleiders pas net in hun resort zitten en er nog helemaal geen kampvuur is geweest. In ieder geval niet op het moment dat Rosanna de beelden plaatste.

De vraag is nu of RTL je expres gek probeert te maken, maar hé. Een beetje speculeren is altijd leuk toch? Volg daarom zeker de Temptation Island Facebook groep en blijf 24/7 op de hoogte.

Zin in! De opnames van Temptation Island 2019 zijn weer begonnen

Reageer op artikel:
Fabiola onthult of Niels en Rosanna echt meedoen aan Temptation Island
Sluiten