Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 7 jun 2018

Het bewijs is hier: Niels en Rosanna hebben Temptation Island VIPS overleefd

Je kunt alles zeggen over Niels en Rosanna, maar echte daredevils zijn het wel. Ze werden wereldberoemd in Nederland door hun deelname aan Temptation Island. Dat ze nú mee durven te doen aan Temptation Island VIPS is dus echt een test aan hun relatie. Die ze waarschijnlijk hebben overleefd...

Stiekem zijn we vooral nieuwsgierig of Niels en Rosanna nog steeds een relatie hebben na Temptation Island VIPS. Nu ze bekend zijn is het nóg belangrijker om vooral niet vreemd te gaan op landelijke televisie.

Helemaal omdat verleider Alex zijn comeback maakt met de woorden ‘ik ga weer vieze dingen doen met je meisje’.

Hebben Niels en Rosanna nog een relatie na Temptation Island VIPS?

De vraag waarvoor je op dit artikel hebt geklikt gaan we nu voor je beantwoorden. Want hebben Niels en Rosanna nog een relatie na Temptation Island VIPS? Helemaal nu bekend is dat Alex zijn gezicht liet zien in Mexico? Het feit dat ze nog steeds hetzelfde huis delen is misschien wel het ultieme bewijs…

Wat er ook is gebeurd in Mexico, het koppel maakt nog steeds foto’s in hetzelfde huis. En dat kan er natuurlijk op wijzen dat de tortelduifjes elkaar niet opgeven. Sterker nog, het kan betekenen dat ze echt, echt, écht gaan trouwen. WAAAA.

Het bewijs

In de Temptation Island Facebook groep deelt oplettende fan Bianca het bewijs. Ze spot een belangrijk detail op de foto’s. Daaraan leid je al snel af dat Niels en Rosanna nog samenwonen én waarschijnlijk nog een relatie hebben. Yaaay.

Deze foto’s zijn blijkbaar op dezelfde dag gedeeld:
Niels en Rosanna relatie Temptation island vips 1

Niels en Rosanna relatie Temptation island vips 1

Aflevering 1 en 2 van Tempation Island VIPS staan nu op Videoland. Weet je meteen wat je vanavond gaat doen.

Reageer op artikel:
Het bewijs is hier: Niels en Rosanna hebben Temptation Island VIPS overleefd
Sluiten