Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 16 augustus 2018

Wedding bells! Niels en Rosanna van Temptation Island VIPS zijn verloofd

In aflevering 12 werd duidelijk dat Niels ná Temptation Island VIPS nog met Fabiola heeft afgesproken in Nederland. Wij hadden daarom dus ook verwacht dat het definitief over was tussen hem en Rosanna. Dat blijkt helemaal niet waar te zijn want zojuist heeft het gelukkige koppel op Instagram bekend gemaakt dat ze zijn verloofd.

Niels en Rosanna van Temptation Island VIPS gaan TROUWEN

In RTL Boulevard vertellen de lovebirds aan Rik hoe het na Temptation Island VIPS met ze is gegaan:

Tweede deelname Niels en Rosanna

De twee begonnen aan het avontuur met de gedachte dat ze het nu zeker weten zouden doorstaan. Ze mochten allebei geen alcohol drinken en als ze dat konden volhouden werd hun deelname bezegeld met een verlovingsring. Dat liep helaas een beetje anders dan gepland, want daar was opeens de bloedmooie verleidster Fabiola.

Na drie kampvuren was het overduidelijk dat Niels voor Fabiola had gekozen. Sterker nog, hij had naar eigen zeggen zelfs een relatie met de onschuldige stoeipoes. In aflevering 12 van Temptation Island VIPS is te zien dat Niels en Fabiola elkaar in Nederland nog hebben opgezocht. Toch is het niks tussen ze geworden…

Toch verloofd

Niels en Rosanna hielden het uiteindelijk maar een maand uit zonder elkaar. Hoewel ze daarna nog een knipperlicht relatie hebben gehad is het nu eindelijk officieel. Vandaag plaatsten zowel Niels als Rosanna een foto met een Emoji-ring op Instagram en dat betekent maar één ding: een Temptation verloving.

Bron: Instagram van Rosanna Voorwald

Wil je weten wat wij van de laatste aflevering vonden? Kijk dan hier:

Reageer op artikel:
Wedding bells! Niels en Rosanna van Temptation Island VIPS zijn verloofd
Sluiten