Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 27 aug 2018

Eindelijk antwoord! Niels en Rosanna vertellen in een video hoe lang ze uit elkaar zijn geweest na Temptation Island VIPS

Snap jij nog iets van de relatie van Niels en Rosanna? Wij ook niet. En om ons allemaal een beetje meer duidelijkheid te geven over de huidige stand van zaken hebben de twee lovebirds van Temptation Island een Q&A voor ons opgenomen en op YouTube gepost. Hè, hè.

Niels leek zó verliefd te zijn geworden op Fabiola dat bijna niemand had verwacht dat hij anderhalve week geleden Rosanna ten huwelijk zou gaan vragen. Aan, uit, aan, uit… hoe zit het nou?

De stand na Temptation Island VIPS

Ook dit seizoen van Temptation Island liep niet helemaal volgens plan voor Niels en Rosanna. Ze verbraken enkele van elkaars regels waaronder het niet drinken van alcohol, en uhm… niet verliefd worden op een ander. Niels zwichtte voor de verleiding van Fabiola en zijn relationship met Rosanna was overrrrr.

Tijdens de laatste uitzending van Temptation Island VIPS waren Niels en Rosanna nog steeds uit elkaar, maar wat hoorden we anderhalve week geleden. De lovebirds zijn verloofd. Wat, waar, hoe?!

Q&A van Niels en Rosanna

In de Q&A video die op het YouTube-kanaal van Niels en Rosanna staat geven ze antwoord op vragen waar nog onduidelijkheid over is bij hun fans. Ze vertellen dat ze vlak na Temptation Island VIPS dachten dat het niet meer goed zou komen omdat ze toen de uitzendingen nog niet hadden gezien (en waarschijnlijk van het ergste uitgingen).

Volgens Rosanna was het één maand uit na de opnames, maar volgens Niels was het wel wat langer. Ze hebben na die periode nog een knipperlicht relatie gehad en uiteindelijk is Niels dan toch op zijn knieën gegaan. Zou het dan toch? Dat sprookjes bestaan.

Reageer op artikel:
Eindelijk antwoord! Niels en Rosanna vertellen in een video hoe lang ze uit elkaar zijn geweest na Temptation Island VIPS
Sluiten