Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 4 mei 2018

Wacht even: dít Temptation Island koppel van 2017 doet misschien wel mee aan Temptation Island VIPS

RTL is druk bezig om de Temptation Island hype nog even voort te zetten. En weet je? We klagen niet. Gisteren kondigden ze namelijk (toch!) het Temptation Island VIPS seizoen aan en wij denken te weten wie er meedoen...

Weten is een groot woord, maar met een beetje speculeren is niets mis. Er vallen namelijk nogal wat dingen op die mogelijk bewijs leveren van het eerste koppel dat meedoet aan Temptation Island VIPS: Niels en Rosanna.

Niels en Rosanna in Temptation Island VIPS?

De trouwe Tempa kijker weet natuurlijk precies wie dit zijn. Niels en Rosanna werden vorig jaar enorm bekend door hun deelname aan Temptation Island. Hij stak zijn voet in het broekje van Parastoo, zij gleed van Alex’ Euromast.

Toch zijn de twee nog bij elkaar en drie keer raden: misschien zijn zij wel gevraagd voor het Temptation Island VIPS seizoen in Mexico.

Het bewijs

Waar is dan het bewijs dat Niels en Rosanna meedoen aan Temptation Island VIPS? Nou ja, het valt volgers op dat ze twee weken afwezig waren op social, waar ze normaal über actief zijn. Precies die weken in april dat de opnames plaatsvonden…

Bovendien hebben de twee ineens hun Instagram account afgesloten. Hm, waar zagen we dat eerder? OH JA. Toen de deelnemers van het afgelopen seizoen bekend werden gemaakt. Sommigen hielden tijdens heel Temptation 2018 hun profiel op slot.

Het eerste koppel is bekend, soort van

Dit is in ieder geval het eerste koppel dat meedoet. Hm, het lijkt in ieder geval verdacht veel op Tom van Boer Zoekt Vrouw.

BN’ers die gevraagd zijn

Niet alleen YouTubers Beautygloss en Kalvijn zijn gevraagd, ook de BN’ers die bekend zijn van tv. Oscar Aerts ‘twijfelde’ of hij zou gaan, maar ook Pauline Wingelaar en Jessie Jazz werden opgeroepen.

Het blijft in ieder geval bij speculeren. Binnenkort weten we ongetwijfeld meer, want op 7 juni is Temptation Island VIPS al op Videoland te zien.

Reageer op artikel:
Wacht even: dít Temptation Island koppel van 2017 doet misschien wel mee aan Temptation Island VIPS
Sluiten