Renée
Renée | LinkedIn Love 25 jul 2018

Fabiola onthult of haar gevoelens voor Niels oprecht zijn en OMG

Fabiola – ik heb één keer seks gehad maar ben seksverslaafd – Volkers timmert hard aan de weg om een heuse BN’er te worden. Haar deelname aan Temptation Island VIPS komt achteraf gezien niet als een verrassing. Maar wacht even, was ze dan wel echt verliefd op Niels?

Zodra Niels de blondine koos tijdens de eerste date wist ze het zeker: dit is de persoon die ze gaat verleiden. Je vraagt je waarschijnlijk samen met je beste vriendinnetjes af hoe serieus Fabiola eigenlijk is.

Was Fabiola verliefd op Niels of niet?

We hebben het je al eens eerder verteld: Fabiola is de beste verleidster van het seizoen. Hoe onschuldig ze ook meepraat met Niels, ze weet precies wat ze moet doen om ervoor te zorgen dat de relatie met Rosanna eindigt.

Nu kunnen we alleen maar hopen dat ze echt verliefd is – zoals Lize en Ken – om het verhaal toch iets romantischer te maken. Tijdens haar interview met Temptation Gossip vertelt ze wat ze écht voelde.

‘Hij is natuurlijk een hele mooie jongen. Niels is lief en heeft leuke humor, we zitten echt op één lijn samen. Ik zou hem in het echte leven ook oprecht leuk kunnen vinden. Niels en ik hadden een klik samen.’ Maar of ze dus echt verliefd is?

Alles voor een bekend vriendje

Het is alleen maar de vraag of ze Niels in het echt ook leuk zou vinden als hij onbekend was. Ze vertelt namelijk in geuren en kleuren dat ze het liefst een bekend vriendje heeft nu ze zelf ook ‘bekend’ is.

Fab maakt er namelijk geen geheim van dat ze twee jaar geleden nog YouTubers ging dm’en om zo in contact met hen te komen. Maar goed, aan aandacht waarschijnlijk geen gebrek. Na haar Temptation Island avontuur zijn er vast veel mannen die met haar in contact willen komen.

Hoe het met Niels en Rosanna afloopt is nog maar de vraag. Hoewel ze samen op feestjes verschijnen is het lastig om te weten wat echt en nep is.

Temptation Gossip met Alex Maas: hoe is het afgelopen met Rosanna en hem na het programma?

Kijk ook onze video:

RTL

Reageer op artikel:
Fabiola onthult of haar gevoelens voor Niels oprecht zijn en OMG
Sluiten