Renée
Renée | LinkedIn Life 17 aug 2018

Kunnen we het nog even hebben over het onderbroekje van Niels?

Terwijl Niels en Rosanna na aflevering 12 van Temptation Island VIPS headline na headline halen, vragen wij ons af wat er op DIE foto is gebeurd. Je weet wel, de foto die ze plaatsten op Instagram gisteren. En dan zijn onderbroek in het bijzonder.

Dankzij de foto weten we dat Niels en Rosanna Temptation Island voor de tweede keer overleefd hebben. Dat is natuurlijk een hele prestatie. En dankzij de emoji wordt duidelijk dat het koppel zich heeft verloofd. Maar we willen het toch even hebben over de onderbroek van Niels.

Even over de onderbroek van Niels

Want wat is er precies aan de hand? Als je naar de sexy foto van de tortelduifjes kijkt zie je dat de seks ervan afspat. Maar je blik valt het eerst op de gele Versace onderbroek van Niels.

Dat gele onderbroekje is een echte eyecatcher. En met eyecatcher bedoelen we goedgevuld. Is het niet een beetje té gevuld voor de foto? We zijn in de war.

Oordeel zelf maar:

niels onderbroek

Zakken vullen

Als je het eenmaal ziet, zie je niks anders meer. Het neemt namelijk eh ja… onnatuurlijke proporties aan? De mannelijke collega’s van Beautify geloven in ieder geval niet dat het echt is.

Tja, of het echt zo is laten we in het midden. Ze zien er samen in ieder geval sexy uit, dus de missie is geslaagd.

Wedding bells! Niels en Rosanna van Temptation Island VIPS zijn verloofd

Reageer op artikel:
Kunnen we het nog even hebben over het onderbroekje van Niels?
Sluiten