Renée
Renée | LinkedIn Life 18 dec 2018

Michella Kox gaat VANDAAG onthullen dat Niels vreemdgaat

Holy nee. Oh my word. Dit is een dag die de geschiedenis ingaat. Ken je Niels van der Zanden nog? De verloofde van Rosanna en de persoon die twee keer het Temptation Island avontuur aanging? Ja? Hij zou vreemdgaan. Tenminste, aldus roddelkoningin Michella Kox.

Het is geen geheim dat Michella en Rosanna elkaar eh… niet zo aardig vinden. Dus nu wil eerstgenoemde niets liever dan wraak nemen. En dat doet ze, want ze beweert beelden te hebben van Niels die vreemdgaat.

Niels van der Zanden vreemdgaan?

Oké, in Temptation Island heeft zowel Rosanna als Niels laten zien dat ze niet 100 procent trouw zijn. Maar ze leken hun leven en hun relatie te beteren. De twee kunnen totaal niet zonder elkaar, maar het is inmiddels opvallend stil op Instagram.

Waar Rosanna de ene na de andere liefdesverklaring deelt op Instagram – vaak toch een slecht teken – is er nu complete radiostilte. Zou het dus echt zo zijn dat de vreemdgaan geruchten koppen?

Michella wil alles onthullen

Op Facebook schrijft onze sensatiezoeker dat ze voor Roos deze dag één grote hel maakt. ‘Niels gaat vreemd en ik heb gewoon het bewijs. Foto’s uit jouw huis, verhalen, alles.’

Kijk maar:

GOEDE MORGEN !!! VANDAAG IS 1 v DE BESTE DAGEN VAN 2018 ROSANNA KARMA IS ONDERWEG ! BESEF IK MAAK JOUW DAG VANDAAG 1 GROTE HEL ! ✌️ NIELS GAAT VREEMD EN IK HEB GEWOON HET BEWIJS ! FOTOS UIT JOUW HUIS VERHALEN ALLES STAP DANSEND MIJN BED UIT GOODMORNING!!! En niks houd mijn tegen om het filmpje straks te plaatsen ! 🖕

Geplaatst door Michella Anne Fleur Kox op Dinsdag 18 december 2018

Ze staat erom bekend om ook daadwerkelijk met bewijs te komen, en ja hoor… Het eerste wordt al gedeeld. Zou dit echt waar zijn en is dit wat we denken dat het is?

Rara wat is dit en van wie 😂 ik lieg nooit !!! In de loop van de dag zal ik op mijn insta de link zetten van het filmpje…

Geplaatst door Michella Anne Fleur Kox op Dinsdag 18 december 2018

Wie herkend de trap !!! En wat ernaast staat 😂✌️😂 ps rossana als jij niet mee was gelopen had ik dit nooit gedaan ! Maar nu wens ik ma 1 ding dat je kapot jank ! 🖕

Geplaatst door Michella Anne Fleur Kox op Dinsdag 18 december 2018

Hoe dan ook, als dit gerucht waar is, is het bijzonder pijnlijk voor Rosanna. Het is moeilijk voor te stellen dat ze na twee Temptation seizoenen dit óók nog eens kunnen verslaan.

De reactie van Rosanna en Niels

Niels en Rosanna hebben zojuist allebei gereageerd (op Instagram stories) op de beschuldigingen en laten weten dat dit oud nieuws is. Na Temptation Island is het een korte periode uit geweest tussen de twee en deze foto’s zouden in die periode zijn verstuurd.

Verder proosten ze op de haters en jaloerse mensen (en oké, daar hebben ze wel een punt). We hopen maar dat ze samen in ieder geval erg gelukkig zijn.

Zou dit dan toch uitkomen?

Liefde overwint alles: Niels en Rosanna hopen snel een baby te krijgen

Reageer op artikel:
Michella Kox gaat VANDAAG onthullen dat Niels vreemdgaat
Sluiten