Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 24 sep 2018

Leuk! Expeditie Robinson kandidaat Nienke Plas gaat zingen in samenwerking met Willie Wartaal

Expeditie Robinson zit, naast kamp onbekend, vol met bekende Nederlanders. De een is bekender dan de ander, maar dat is niet erg. Dat Expeditie Robinson deuren opent, blijkt maar weer. Éen expeditielid gaat namelijk nu een spannende carrièreswitch meemaken.

Expeditie Robinson

Vloggers, sporters, muzikanten, acteurs, zo ongeveer alle beroepen van bekende Nederlanders komen voorbij tijdens Expeditie Robinson. Toch zien we bijna elk jaar dat de kandidaten die lang in de expeditie zitten, na afloop nog veel bekender zijn.

Dat is ook niet gek want Expeditie Robinson opent natuurlijk best veel deurtjes als het gaat om carrière maken. Wanneer die bekendheid na de deelname nog groter gemaakt kan worden, snappen we dat veel mensen daarvoor gaan.

Carrièreswitch voor Nienke Plas

Vlogger Nienke Plas gaat er helemaal voor. Ze is natuurlijk bij ons al bekend als vlogger, maar lang niet iedereen kende haar toen bekend gemaakt werd dat ze mee zou doen aan het surivalprogramma.

We weten natuurlijk van haar vlogs al dat Nienke best wel een gouden keeltje heeft. Iets waar ze nog niks mee gedaan had. Tot nu dan, want Nienke heeft aangekondigd de muziekwereld in te gaan.

Een tijdje geleden kondigde ze via Instagram aan dat ze getekend is bij het managementbureau van JayJay Boske. Onder dat bureau vallen ook muzikanten zoals Famke-Louise. Ze belooft veel leuke hitjes te gaan maken.

View this post on Instagram

Is ze gewoon gesigned 😱🔥Wij gaan toch een paar lekkere nummertjes maken voor de mensheid 🕺🏾👯‍♀️💃🏼#bestwel #eenbiggie #deze

A post shared by Ma & Do 16:00 new video (@nienkeplas) on

Nienke Plas werkt samen met Willie Wartaal en gaat muziek maken

Daar blijft het niet bij, vandaag had Nienke namelijk ook een muziek meeting met niemand minder dan Willie Wartaal, bekend van De Jeugd Van Tegenwoordig. Waar de twee het over hebben gehad, is nog onduidelijk. Maar één ding is zeker: Nienke komt de Nederlandse muziekindustrie binnenkort volledig veroveren.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

LOL! Nienke Plas onthult wat ze heeft gejat tijdens Expeditie Robinson

Reageer op artikel:
Leuk! Expeditie Robinson kandidaat Nienke Plas gaat zingen in samenwerking met Willie Wartaal
Sluiten