Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 29 sep 2018

4 Redenen waarom we allemaal bevriend willen zijn met Nienke Plas

Expeditie Robinson is in volle gang en er doen enorm veel verschillende types mee aan het survivalprogramma. Sommige deelnemers zijn net even iets gezelliger dan de andere. Neem nou Nienke Plas. Daar willen we toch allemaal bevriend mee zijn?

Nienke Plas

Grote kans dat jij en je vriendinnen elke donderdag voor de buis zitten voor het beste programma ooit: Expeditie Robinson. Veel meiden kenden Nienke Plas al van haar hilarische Youtube-kanaal. Dankzij haar deelname weten we het zeker: iedereen wil bevriend zijn met Nienke. En wel om de volgende redenen.

1. Ze zegt waar het op staat

Als er iets is waar we het over eens zijn, dan is het wel dat Nienke er geen doekjes om windt. De 32-jarige Youtube groeide op in Purmerend en woont nu in Amsterdam. Misschien is het de stadsmentaliteit die Nienke heeft waardoor ze zo direct is, of misschien is het gewoon haar persoonlijkheid.

Wat het ook is, wij waarderen het wel. Zeker omdat er tegenwoordig veel meiden zijn bloggen en vloggen over hun ‘perfecte leventje’, is het fijn dat Nienke laat zien hoe het écht is.

Als je iemand zoals Nienke in je vriendengroep hebt zitten weet je altijd zeker waar je staat. Als ze het ergens niet mee eens is, hoor je het meteen. En zeg nou eerlijk, die vriendinnen zijn best lastig te vinden. Er is niks mis met een beetje directheid.

2. Ze is hilarisch

Nienke is natuurlijk officieel een comedian en veel mensen zien haar als ‘de grappigste vrouw van Nederland’. Dus ja, logisch dat we bevriend met haar zouden willen zijn.

Omdat ze zo grappig is, is het absoluut nooit ongemakkelijk met haar in de kamer. Ze is natuurlijk bekend geworden dankzij haar Youtube-kanaal waar ze ‘hahalogs’ en ‘shitty diaries’ uploadt. De video’s zitten vol gevatte grapjes en sarcastische opmerkingen.

Dus een vriendin zoals Nienke in je vriendinnengroep hebben zorgt ervoor dat elke situatie gezellig is. Wie wil dat nou niet?

3. Haar kindje is super schattig

Nienke’s zoontje is misschien wel de schattigste ooit. Het kindje, Frenky-Dean, gaat vast en zeker net zo grappig worden als zijn moeder later. Dat weten we eigenlijk wel zeker want Frenky-Dean is nu al hilarisch én mega schattig. Wij zouden het niet erg vinden om af en toe gezellig op de koffie te gaan daar.

4. Ze is een stoere chick

Nienke is een super stoere chick. In Expeditie Robinson heeft ze nog geen enkele keer geklaagd en doet ze alles zonder enige twijfel. Dat is super tof en in je vriendinnengroep kun je ook wel zo’n persoon gebruiken.

Een vriendin zoals Nienke is niet bang om bepaalde dingen te doen en houdt niet van klagen. Niet iedereen is even avontuurlijk en dat is oké, maar het maakt je dagelijkse leven een stuk interessanter als je een vriendin hebt die niet snel bang is voor dingen. Dat zorgt daarnaast ook voor de grappige verhalen aan het einde van het weekend.

Informatie Expeditie Robinson 2018

Mocht je het even vergeten zijn, Expeditie Robinson 2018 is elke donderdag om 20:35 te zien op RTL5 en duurt tot 21:45. Maak daar dus maar een notitie van in je agenda, maar terugkijken kan ook.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Nienke Plas vertelt alles over poepen op Expeditie Robinson

Reageer op artikel:
4 Redenen waarom we allemaal bevriend willen zijn met Nienke Plas
Sluiten