Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 18 mrt 2018

In deze niet getoonde beelden van Temptation Island zie je een heel andere kant van Mezdi

Als je Temptation Island volgt, heb je waarschijnlijk al wel een bepaald beeld van de mannen gekregen. Maar deze nieuwe beelden bewijzen maar weer eens, we krijgen lang niet alles te zien.

Na acht of negen afleveringen Temptation Island is je beeld waarschijnlijk als volgt: Kevin is de gast die zijn vriendin ongelooflijk slecht behandelde en nu een koekje van eigen deeg krijgt. Jeremy is aan het valsspelen door niet echt mee te doen en zich afzijdig te houden, Tim is van het ene op het andere moment 180 graden omgedraaid en heeft Deborah Leemans ingeruild voor Cherish. En Mezdi is de grootste flirt van allemaal.

Laten we het nog eventjes over Mezdi hebben

Want handen omhoog als je ook dacht dat hij van alle deelnemers het eerste vreemd zou gaan. Hij is zo ongelooflijk flirterig, met werkelijk alle verleidsters. Hij zoekt de randjes op van wat mag, door met ‘een topless dame de zee in te gaan’. En zo nu en dan gaat hij nét even wat te ver. Als hij met Denise meegaat naar haar kamer bijvoorbeeld.

Daarom leek het zo klaar als een klontje: Mezdi zou de fout in gaan. Zijn vriendin Danielle is daar ook hevig van overtuigd en noemde haar lover zelfs een ‘vies zwijn’.

Toch moeten we twee dingen concluderen: Mezdi is nog niet écht de fout in gegaan. Hij heeft niet met iemand gezoend (oké, de kusjes met Denise uitgezonderd). En hij is zeker nog met niemand naar bed geweest.

En ten tweede, er zijn nieuwe beelden opgedoken. En daaruit blijkt maar weer dat wat wij te zien krijgen behoorlijk vertekenend is.

Nieuwe, niet getoonde beelden van Temptation Island

In het eerste beeld zien we de mannen terugkomen van het kampvuur. En terwijl Kevin vooral denkt aan Megan een klap verkopen, wil Mezdi niets liever dan Danielle knuffelen. Ook zegt hij dat hij vooral blij is dat hij haar niet verdrietig heeft gezien.


In een ander fragment zijn Mezdi en Tim even met z’n tweetjes aan het praten in de hangmat. En daarin vertelt Mezdi dat hij Danielle mist.


Het kán natuurlijk allemaal met voorbedachte rade zijn gezegd door Mezdi. In de hoop dat dit allemaal zijn imago wat zal opkrikken.

En ja, Tim zegt ook dat hij Deborah wil knuffelen terwijl hij een paar uur later Cherish de liefde zal betuigen. Dus hoe erg de mannen menen wat ze zeggen blijft natuurlijk gissen. Maar ja, is dat niet altijd zo met mannen?

Reageer op artikel:
In deze niet getoonde beelden van Temptation Island zie je een heel andere kant van Mezdi
Sluiten