Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 26 mrt 2018

Er zijn niet getoonde beelden van Temptation Tim en nu snap je écht niets meer van hem

Als je voor Temptation Island al af en toe riep dat je mannen niet begrijpt, dan zul je dat nu waarschijnlijk nog vaker zeggen. Want één ding is zeker: mannen zijn een raadsel. Ze zeggen A maar ze doen B. En dan zegt men dat vrouwen ingewikkeld zijn…

Temptation Island laat ons regelmatig op ons achterhoofd krabben van verbazing en verwondering. En van onbegrip. Want nu snappen we helemaal niets meer van mannen. En van deelnemer Tim in het bijzonder.

Tim is namelijk zo’n gevalletje: zegt-A-doet-B. De eerste paar afleveringen van Temptation Island 2018 werden wij kijkers gék van het geween van Tim. En zijn gezever over huisje, tuintje, kindje. We vroegen ons regelmatig af hoe klef een man kijk zijn voor het echt om te kotsen wordt. Tim zocht die grens in ieder geval wel op.

Maar toen. Toen sloeg hij helemaal om. Zijn liefde voor Deborah Leemans bleek toch van het type ‘uit het oog uit het hart’, want hij verklaarde na een paar dagen in Thailand zijn liefde aan Cherish.

Na deze niet getoonde beelden van Tim snappen we hem nóg minder

Die omslag is toch wel opvallend te noemen. Helemaal nu er nieuwe, niet getoonde beelden zijn opgedoken van Tim. In de nieuwe beelden onderdrukt hij zijn tranen omdat hij Deborah zo mist.

’Pak morgen alles van me af wat ik heb. Pak mijn auto af, mijn quad, mijn kleren, alles at je wil afpakken. En laat me tien jaar op straat leven, als ik maar bij haar kan zijn,’ zegt hij in het fragment.

Goed, het ziet er naar uit dat hij al redelijk wat biertjes heeft gedronken, waardoor hij waarschijnlijk een tikkie meer pathetisch is (eh, dat herkennen we helemaal niet van onszelf als we dronken zijn hoor). Maar dan nog. Wij dachten dat dronken mensen de waarheid spraken.


Een ding is zeker. We snappen niets meer van hem.

Reageer op artikel:
Er zijn niet getoonde beelden van Temptation Tim en nu snap je écht niets meer van hem
Sluiten