Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 8 dec 2017

Heb je niet je dag? Deze super lieve hond knuffelt al je zorgen weg

Soms heb je van die dagen dat niks meezit. Je theekopje met thee valt over een belangrijk verslag, het laatste brood dat je nog in huis had valt op de grond die je nog moest poetsen of je ziet die laatste trede van de trap niet. Dan is deze hond alles wat je voor dat soort dagen wil.

Als je een hond thuis hebt rondlopen, dan weet je dat het beestje je dag altijd een stuk beter kan maken. En deze hond die maakt de dag van werkelijk ie-de-reen helemaal compleet. Ook al zijn het volslagen onbekenden.

Niet je dag? Na deze hond niet meer

De hond waar we het over hebben heet Louboutina en is eigenlijk te goed voor deze wereld. Het sociale beestje zal de dag van iedereen beter maken. En dat door gewoon even een knuffel te geven. Of ze nu haar pootjes om je been klemt of over je schouders legt, je gaat je er sowieso een heel stuk beter door voelen.

Ze loopt rond in Manhattan, wel aan een lijn. Want ze heeft natuurlijk wel een baasje. Cesar heet hij en hij kreeg steun van Louboutina toen hij door een break-up ging. Ze hield zijn hand vast, ging hem knuffelen en nu knuffelt de Golden Retriever iedereen. Inmiddels is ze misschien wel de bekendste hond op dat gebied ooit.

Hier smelt je toch van?

Dit is waarom je nu een hond in huis wil nemen: Dit zijn 10 tekenen dat je eigenlijk een hond wil en geen man

Reageer op artikel:
Heb je niet je dag? Deze super lieve hond knuffelt al je zorgen weg
Sluiten