Redactie
Redactie Nieuws 1 juli 2018

8 tekenen dat je niet meer verliefd bent op je lover en weer single wilt zijn

Hoe leuk je het ook hebt gehad met je lover, het kan zijn dat er een tijd komt dat de vlinders verdwijnen. Het zal even duren voordat jullie echt een besluit nemen of jullie wel of niet bij elkaar blijven, maar als je deze dingen herkent is het beter om daar niet te lang mee te wachten:

1. Je kijkt naar anderen

Waar je eerst alleen maar oog had voor je partner, kijk je nu ook naar andere mannen. Als je zelfs flirt met andere mannen en langdurig oogcontact hebt (zelfs met wildvreemden) weet je eigenlijk wel hoe laat het is.

2. De zin is weg

Je hebt geen zin meer in seks, of nou ja… je hebt wel zin in seks maar niet met hem. Oei.

3. Misgunnen

Jullie gunnen elkaar niks meer. Jullie waren altijd super blij voor elkaar, maar de laatste tijd heb je het idee dat hij jou dingen misgunt of jij hem.

4. Het klopt niet meer

Het plaatje was altijd compleet, maar de laatste tijd heb je twijfels over dat plaatje. Is hij wel de ware of zou je jezelf ook wel met iemand anders zien in de toekomst? Als het plaatje niet meer klopt weet je dat er iets niet goed zit.

5. Aantrekkingskracht is weg

Je voelt je niet meer tot hem aangetrokken, in tegenstelling tot andere mannen die opeens veel knapper lijken te zijn dan ooit te voren.

6. Irritaties

Je irriteert je aan dingen waar je je eerder nooit aan hebt geïrriteerd. Zelfs zijn adem kan al te veel voor je zijn. Als je het gevoel hebt dat ook jij op je tenen moet lopen omdat hij zich aan jou ergert, vraag je dan oprecht bij jezelf af of het nog wel werkt tussen jullie twee.

7. Vrienden ipv lovers

Als het voelt alsof jullie beste vriendin zijn is het echt beter om te stoppen met jullie relatie. Je wilt niet als huisgenoten met elkaar leven want dan zou je puur bij elkaar blijven uit gewenning.

8. Ruzie

Als jullie om de kleinste dingen ruzie hebben weet je dat er iets niet goed is. Juist als je al lang een relatie hebt zouden jullie dit allang moeten zijn ontgroeid.

Blijf vooral niet te lang hangen in dezelfde situatie en vraag jezelf af waar je op dit moment gelukkig(er) van zou worden. Diep in je hart weet je dan echt wel wat het beste is.

Nog steeds twijfels? Lees dan dit: Zo weet je wanneer je moet vechten voor je relatie of wanneer je beter kunt opgeven

Reageer op artikel:
8 tekenen dat je niet meer verliefd bent op je lover en weer single wilt zijn
Sluiten