Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 17 okt 2016

Niet te geloven: Chuck en Blair zouden eigenlijk geen stel zijn in Gossip Girl

Ga maar even zitten want dit nieuws is het meest onverwachte nieuws wat je zult horen over ons favoriete koppel Chuck Bass en Blair Waldorf. Spoiler alert: in Gossip Girl draaiden ze jaren om elkaar heen maar uiteindelijk kwam onze wens uit: ze werden een setje. Maar dit was eigenlijk helemaal niet de bedoeling. Huh?

Gossip Girl co-creator en schrijver Josh Schwartz heeft onthuld dat Chuck en Blair nooit een een koppel zouden zijn in Gossip Girl. Dat is toch wel erg bedroevend nieuws.

Hij vertelt: “Chuck kwam in de show als de schurk. Maar het leuke aan het maken van een tv-serie is dat er van die grote dingen kunnen gebeuren. In een opwelling kun je gemakkelijk dingen veranderen”.

Zodra de voelbare chemie tussen acterende genieën Queen B en Mr. Bass werd gezien, creëerden de schrijvers de romantiek tussen de twee. En toen namen ze nog een stap verder. Ze besloten na een reeks van onmenselijke testen, dat Chuck en Blair voor altijd samen zouden zijn.

“Dat liefdesverhaal tussen deze twee karakters was altijd een van de overkoepelende verhalen van de hele show. De schrijvers bedachten altijd weer een manier om ze bij elkaar te brengen. “

Godzijdank, daar hebben de geniale schrijvers een fantastische keuze gemaakt, want wat is de wereld zonder Chuck en Blair? Ode aan dit prachtige koppel.

Lees ook: Zo zien Chuck Bass, Nate Archibald en Dan Humphrey uit Gossip Girl er nu uit

Reageer op artikel:
Niet te geloven: Chuck en Blair zouden eigenlijk geen stel zijn in Gossip Girl
Sluiten