Niet tevreden met je neus? Met make-up kun je heel makkelijk een andere vorm faken

We zijn helaas niet allemaal gezegend met een perfect klein neusje. Echter is er niks mis met een mooie, karakteristieke neus. Toch niet helemaal tevreden en niet zoveel zin in een nosejob? Dan hebben wij de perfecte tips voor iedere neus:

Voor een wijde neus

Breng foundation aan de zijkanten van je neus aan die net een tint donkerder is dan je gewone foundation. Blend de donkere kleur vanaf je neus richting je wangen. Breng vervolgens een beetje lichte poeder aan op je neusbrug om zo het dunne gedeelte van je neus te benadrukken.

Voor een lange neus

Ook lange en dunnen neuzen kunnen we opkrikken. Breng een beetje donkerdere foundation aan op het topje van je neus en onder het topje (tussen je neusvleugels dus). Zo oogt hij ineens veel korter.

Voor een scheve neus

Naast dat het gewoon vet cool is om een verhaal op te hangen hoe je een keer in een gevecht je neus hebt gebroken om een puppy te redden, is het natuurlijk ook mogelijk dat je er liever niet altijd mee opschept. De truc voor een scheve neus is eigenlijk precies hetzelfde zoals de tip voor een brede neus, alleen zorg je er nu heel precies voor dat de belijning van de donkere foundation heel recht loopt. Één kant zal dus wat meer donkerdere foundation nodig hebben dan de andere.

Reageer op artikel:
Niet tevreden met je neus? Met make-up kun je heel makkelijk een andere vorm faken
Sluiten