In dit nieuwe drankspel draait het om helse dilemma’s en je móet kiezen

Als jij wel houdt van een potje 'Ik heb nog nooit', 'Doen, durven of de waarheid' of 'Wat wil je liever' dan hebben we nu een spel voor jou gevonden waar je van zult genieten. Het bestaat uit de meest dilemma's en het laat je hersenen kraken.

Drankspel met dilemma’s, dat belooft veel goeds

Er zijn vragen in het leven die zo belangrijk zijn, dat een antwoord heel wat denkwerk vereist. Gelukkig is er nu een nieuw drankspel dat jou gaat helpen met de meest diepe vragen in het leven. Je gaat dit fantastisch vinden als je houdt van dilemma’s.

Pick Your Poison is een drankspel wat een mix is van vragen die je bijna niet kunt beantwoorden en onmogelijke dilemma’s. De resultaten zijn spectaculair. Er is een milde versie en eentje die een klein beetje viezer is. Durf jij het aan?

De spelregels

Het spel bestaat uit 350 ‘poison kaarten’ waarop scenario’s staan zoals ‘neem elke ochtend bij het ontbijt vijf shotjes tequila’ of ‘elke keer als je je naam schrijft teken je een penis tussen je voor- en achternaam’. Het spel speel je met je vriendinnen en elke ronde is iemand de rechter.

De rechter combineert twee kaarten, die samen een vreselijk moeilijk dilemma vormen. Daarna mogen de overige spelers vragen stellen over wat er op de kaarten staat. De rechter kan het dilemma uitbreiden. Na de vragen, zal iedereen een kaart moeten kiezen.

Nu maar hopen dat de meeste voor dezelfde kaart gaan. Als dat zo is, dan win je een punt. Is het niet zo, dan wint de rechter. Zo kom je erachter voor welk dilemma jouw vriendinnen zullen gaan, de diepste geheimen en verlangens zullen aan het licht komen. En, je weet hoe het gaat met een drankspel. Verliezen = drinken.

Nog een leuke:
Dit drankspel is speciaal voor de prosecco lovers en perfect voor de donderdagavond

Pretty 52

Reageer op artikel:
In dit nieuwe drankspel draait het om helse dilemma’s en je móet kiezen
Sluiten