Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 16/11/2017

Voor Kerstmis is een Frozen-kerstliedje gemaakt dat je de hele dag wil zingen

Sinds de première van Frozen hoor je letterlijk overal wel de regel Let it go van het gelijknamige liedje. Niet uit de keeltjes van lieve kleine meisjes, maar vast ook uit die van jou. En speciaal voor kerst komt er een nieuw Let it go-achtig nummer, die weer lekker in je hoofd blijft hangen.

De complete songtekst van het liedje Let it go van Frozen zit inmiddels wel beter in ons geheugen dan het kerstliedje Oh denneboom. Niet dan? Nu is er weer een nieuw liedje dat in je hoofd gaat zitten.

Kerstliedje van Frozen

Terwijl het tweede deel in de maak is, hebben de makers zich ook nog bezig gehouden met wat anders. Namelijk Olaf’s Frozen Adventure, een film met Olaf in de hoofdrol. En daar wordt binnenkort een stukje van 21 minuten van vrijgegeven.

In de film wordt Olaf omringd door kersttradities, waaronder een kerstliedje. En dat kerstliedje kun je wel alvast beluisteren. Precies waar we op zaten te wachten. Ben je er klaar voor? Het tweede deel van de clip kun je trouwens ook alvast een klein voorproefje zien van Olafs film.

Wij hebben het liedje nu alweer in ons hoofd. Ring in the season met Elsa, Olaf en Anna. Je komt er haast niet onderuit als het liedje hoort.

Er komt ook een musical aan: Frozen wordt een musical en je kunt ‘m volgend jaar al zien

Reageer op artikel:
Voor Kerstmis is een Frozen-kerstliedje gemaakt dat je de hele dag wil zingen
Sluiten