Peper-print of toch pizza puntjes? HEMA verkoopt vanaf volgende week de leukste sokken met prints

Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat betekent een week vol nieuwe aanbiedingen bij onze favoriete winkels. Dit keer is HEMA aan de beurt met een handje vol nieuwe HEMA-sokken met print. Ja je hoort het goed, deze winkel heeft nu zijn eigen Happy Socks, maar dan voor een heerlijk prijsje.

Tijdens deze regenachtige dagen kunnen onze voeten wel wat warmte gebruiken. Gelukkig zit er ook een peper-print variant in de collectie, dus dat zit helemaal snor.

De nieuwe HEMA-sokken met print

Sokken met prints; ze zijn tegenwoordig het makkelijkste kerstcadeau en door de leuke figuurtjes wordt iedereen er vrolijk van. Hoewel het merk Happy Socks de meeste printjes in hun collectie heeft, komt HEMA nu met een paar sokken waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Alle prints verzamelen

Ze zijn misschien niet om op te eten, maar je wordt er wel de hele dag blij van en zitten erg comfortabel om de voetjes. De HEMA-sokken kosten €4,00 per stuk en zijn verkrijgbaar in wel acht verschillende soorten. Onze favorieten? Dat zijn de pizza punten, de cupcake-print en de pepertjes.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Peper-print of toch pizza puntjes? HEMA verkoopt vanaf volgende week de leukste sokken met prints
Sluiten