Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 4 sep 2020

Dit wíl je zien! Temptation-Romee heeft een nieuwe look

Wie het afgelopen seizoen van Temptation Island heeft gekeken (wie niet??), weet maar al te goed van het bestaan van Romee. Je weet wel, die ene die het hoofd van Zach aka fuckboy airlines op hol deed slaan. Dit deed ze onder andere door haar vlotte babbel, pikante outfitjes maar ook zeker met haar blonde lokken. Maar haar blonde lokken heeft ze ingeruild voor een nieuw kapsel (lees: nieuwe kleur).

Wedden dat jij deze kleur nooit had verwacht bij Romee? Maar geloof ons, het staat haar hartstikke cool.

Nieuw kapsel Romee

Maar wat is dan haar nieuwe haarkleur? *Tromgeroffel* Romee heeft haar haar felroze geverfd. Say what? Ondanks het feit dat Romee echt niet mag klagen over haar uiterlijk had ze toch zin om het over een andere boeg te gooien. We vinden het erg gewaagd en stoer. Maar eerlijk is eerlijk, het staat haar hartstikke goed. Bekijk en oordeel zelf maar. Hieronder zie je de foto’s afgebeeld.

Nieuwe seizoen Temptation Island

Zoals we al eerder schreven, leek het er op dat alle opnames voor het nieuwe seizoen werden afgelast vanwege covid-19. Begrijpelijk maar natuurlijk erg jammer. We keken er natuurlijk allemaal onwijs naar uit om weer front row te zitten bij alle lastige en intense liefdeskwesties die voorkomen tijdens het programma Temptation Island. Het programma zou in het voorjaar van 2021 weer op de buis te zien zijn, maar dit is dus gecanceld.

Maar lieve meiden, wees niet getreurd. Er komt tóch nog wat heel leuks aan. RTL heeft namelijk laten weten dat ze zelf een Temptation Island gaan produceren (zonder ons buurland dus). Ditmaal wordt het in Italië opgenomen aangezien het toch niet erg verantwoord is om met een hele crew af te reizen naar het mooie Thailand. Daarnaast kun je het programma ook niet meer op de buis kijken maar alleen op Videoland. Maarrrr… er komt dus wel degelijk iets aan. To be continued.

Lees ook: OMG – Kaj Gorgels hint op terugkeer Temptation Island VIPS

Reageer op artikel:
Dit wíl je zien! Temptation-Romee heeft een nieuwe look
Sluiten