Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

Een nieuwe maand betekent tijd voor een lading nieuwe films en series op Netflix. Het aanbod wordt weer lekker aangevuld dus je kan weer genoeg kijken tijdens de koude dagen.

Heb jij ondertussen de meeste films en series al gezien en zit er niet veel meer voor je tussen? Goed nieuws, het is weer het begin van een nieuwe maand en dat betekent dus ook dat er nieuwe titels worden toegevoegd aan het Netflix aanbod.

Dit is er nieuw op Netflix in oktober

Deze maand worden we weer getrakteerd op verschillende goede films en series en komen we er eindelijk achter wat er gebeurt in het vierde seizoen van Riverdale.

Nieuwe films op Netflix

Er komen weer leuke films op Netflix in oktober. Zo kunnen we weer genieten van de feel good kerst film Love Actually, maar ons ook verstoppen achter je handen tijdens de Purge.

Rumor Has It

Deze film gaat over Sarah die samen met haar vriend Jeff naar de bruiloft van haar zusje gaat. Wanneer ze achter een goed behouden familiegeheim komt, gaat ze op zoek naar antwoorden.

Bel je vriendinnen maar op want het is weer tijd voor een te leuke film met de meiden. De Amerikaanse komedie met Jennifer Aniston is vanaf 1 oktober te zien op Netflix.

A Nightmare On Elm Street

Oktober is de maand van Halloween en daarom worden er ook wat enge titels aan toegevoegd zoals deze. A Nightmare On Elm Street gaat over een man, genaamd Freddy Kreuger, die jongeren achtervolgt in hun nachtmerries.

Wanneer de nachtmerries ook in het dagelijks leven gebeuren en er jongeren vermoord worden, is de vraag waarom hij achter hen aan zit. Durf jij deze angstaanjagende horrorfilm te kijken? Vanaf 1 oktober staat de film op Netflix.

El Camino: A Breaking Bad Movie

Na de succesvolle vijf succesvolle seizoenen komt er nu ook een film van deze hitserie. De serie vertelt het verhaal van Walter White, een scheikundeleraar die kanker heeft. Om geld te verdienen voor zijn familie gaat hij samen met een oud-leerling crystal meth maken.

Over het verhaal van de film kunnen we nog niet veel zeggen, want de trailer vertelt ons niet veel. Maar vanaf 11 oktober komen we er eindelijk achter.

Jaws

Bang voor diepe wateren? Dan is Jaws misschien niet de film voor jou. Wanneer er op het strand van de Amerikaanse badplaats Amity een lijk van een jonge vrouw aanspoelt, start politiechef Martin Brody een onderzoek. Al gauw vermoedt hij dat er een grote witte haai in het water zit.

Het bestuur van het toeristendorpje vindt het commerciële belang belangrijker en gelooft het verhaal van Brody niet. Als dit maar goed gaat. Jaws staat vanaf 11 oktober op de streamingdienst.

Kick-Ass

Dave, een jongen met weinig vrienden en grote fan van stripboeken, woont alleen met zijn vader. Op een dag besluit hij dat hij een superheld wil worden. Hij heeft alleen geen superkrachten, zoals de helden uit zijn strips. Tijdens zijn reis om een superheld te worden ontmoet hij een paar bijzondere personen. Kick-Ass staat vanaf 11 oktober online op Netflix.

Defintely, Maybe

Vader Will zit midden in een scheiding en zijn dochter wil weten hoe hij haar moeder heeft ontmoet. Zo begint hij met vertellen over de verschillende vrouwen uit zijn leven. Hij laat zijn dochter raden met wie hij uiteindelijk is getrouwd.

Raad jij tijdens het kijken met wie hij getrouwd is voor het einde van de film? De feel good film Definitely, Maybe staat vanaf 11 oktober op Netflix.

The Purge

Tijdens The Purge zijn twaalf uur lang alle misdaden toegestaan en dat geldt ook voor moorden. Wanneer het jongste kind in een rijke familie een man binnenlaat in hun beveiligde huis weet niemand wat hen te wachten staat. Deze enge film staat 11 oktober op Netflix. Durf jij te kijken?

Love Actually

Eén van de leukste kerstfilms komt naar Netflix. In Love Actually volgen we verschillende koppels die allemaal op zoek zijn naar liefde. Deze film kunnen we elke kerst kijken en gaat nooit vervelen. Love Actually kan je vanaf 11 oktober kijken.

Silver Linings Playbook

Tyler wordt 30 jaar en daarom besluit zijn vriendin Kirsten samen met een ander koppel hem mee te nemen naar een escape room. Maar wanneer het spel start krijgen ze al snel het gevoel dat er iets niet klopt. De puzzels worden moeilijker en zelfs dodelijker. Wie komt er uit deze escape room? Vanaf 28 oktober kun je deze thriller-horrorfilm kijken op Netflix.

Nieuwe series op Netflix

heb je jouw favoriete series al helemaal afgekeken? Goed nieuws, want er worden weer seizoenen en nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod.

Peaky Blinders seizoen 5

Na lang wachten staat vanaf 4 oktober ook het vijfde seizoen van de top serie op Netflix. Peaky Blinders gaat over een beruchte bende onder leiding van Tommy Shelby en de verschillende activiteiten na de Eerste Wereldoorlog. In dit seizoen gaan we terug naar de jaren 30 wanneer de grote economische crisis begon.

The Walking Dead seizoen 9

The Walking Dead gaat over een groep overlevenden die na een zombie-apocalyps samen gaan werken om de leven van anderen, maar ook van zichzelf te beschermen. Na al acht succesvolle seizoen staat vanaf 11 oktober ook het negende seizoen op de streamingdienst.

Haunted seizoen 2

Deze horrorserie gaat over mensen die hun vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden vertellen, samen met griezelige nagespeelde reconstructies. Vanaf 11 oktober staat het tweede seizoen online. Durf jij het aan?

Riverdale seizoen 4

Riverdale gaat over een groep vrienden. Wanneer er een lichaam gevonden wordt is de grote vraag wie hem vermoord heeft. De populaire serie heeft inmiddels al drie seizoenen en het vierde seizoen staat vanaf 11 oktober op Netflix met wekelijks een nieuwe aflevering.

In het laatste seizoen zagen we Archie, Betty en Veronica zonder kleren en onder het bloed bij een kampvuur staan met als grote vraag: waar is Jughead?

Insatiable seizoen 2

Deze serie gaat over Patty. Jaren werd ze gepest omdat ze te dik was. Ze besluit om gewicht te verliezen en om mee te doen aan de missverkiezing onder begeleiding van haar coach Bob. Maar hij heeft geen idee hoeveel woede ze in haar heeft. Het tweede seizoen van deze donkere komedie staat 11 oktober op Netflix.

La Casa De Las Flores seizoen 2

Spaanstalige series doen het goed op Netflix, want ze worden allemaal een succes. De serie La Casa de las Flores gaat over een welgestelde Mexicaanse familie die een bloemenzaak heeft.

Wanneer de minnares van de vader zelfmoord pleegt, probeert de moeder de schijn hoog te houden en neemt de vader de kinderen in huis. Na tweede seizoen staat vanaf 18 oktober op Netflix.

Pose seizoen 2

Nadat het eerste seizoen was overladen met nominaties komt er nu ook een tweede seizoen van Pose. In het eerste seizoen ontmoeten we Blanca die te horen krijgt dat ze het HIV-virus heeft.

Ze verlaat haar dansgroep en opent haar eigen huis, genaamd The House of Evangelista. Bianca neemt een danser en iemand die verliefd is op een prostituee in huis. Het tweede seizoen staat vanaf vanaf 30 oktober op Netflix.

Living with Yourself

Wanneer een man teleurgesteld is in het leven en de liefde ondergaat hij een mysterieuze behandeling. Alleen komt hij er al snel achter dat hij is vervangen door een betere versie van hemzelf. Deze grappige drama serie zie je vanaf 18 oktober op de streamingdienst.

Meer over Netflix:

Reageer op artikel:
Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix
Sluiten