Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 24 mei 2020

Nieuw op Netflix: de megaspannende serie White Lines

Nieuw op Netflix: Als je denkt aan Spaanse series, zullen Casa de Papel en Elite je vast niet ontgaan zijn. Twee spannende Spaanse series waarbij je niet kunt stoppen met kijken, althans dat vinden wij. Als je denkt aan een steengoede Engelse serie, dan denken wij direct aan The Crown.

Nieuw op Netflix

Als jij dit nou ook vindt, heb je geluk! De makers van La Casa de Papel en The Crown hebben de handen in één geslagen en een geweldige nieuwe spannende serie geproduceerd wat zich afspeelt op Ibiza.

White Lines

In White Lines wordt het lichaam van een legendarische dj uit Manchester ontdekt, twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza. Zodra zijn zus terugkeert om uit zoeken wat er is gebeurd, komt ze in een spannende wereld van leugens, dansclubs en doofpotaffaires terecht. Om deze reden moet ze de meest donkere kant van zichzelf onder ogen zien op een plek waar mensen een mega extreem leven leiden.

Hoe leuk klinkt deze spannende serie? En dan speelt het zich ook nog eens af op het o zo mooie eiland Ibiza. Wij zijn al begonnen met bingen en wij zijn verslaafd! Kijk snel de trailer om een nog beter beeld te krijgen van deze nieuwe spannende serie.Lees ook: Net even wat anders: Seizoen 1 & 2 After Life op Netflix

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: de megaspannende serie White Lines
Sluiten