Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 29 jun 2018

Yes! Dit zijn de films en series die in juli op Netflix verschijnen waar je al veel te lang op hebt moeten wachten

Elke maand worden er tientallen nieuwe afleveringen, seizoen en films gedropt op Netflix en daar worden wij heel erg vrolijk van. Het mooie weer houdt ons echt niet tegen om 's avonds lekker op de bank (of in de hangmat) te liggen bingewatchen.

Deze toffe films en series zijn nieuw op Netflix in de maand juli 2018:

Orange Is The New Black seizoen 6

We kunnen ons geluk niet op nu we weten dat seizoen 6 van Orange Is The New Black op 27 juli eindelijk zal verschijnen op Netflix. Wie van jullie heeft nog meer niet kunnen wachten? Check hier vast de spannende trailer:

Amazing Interiors

Een klein beetje inspiratie kunnen we wel gebruiken voor onze eigen huisjes. Er is helaas nog geen trailer beschikbaar (alleen onderstaande vage foto) van deze nieuwe serie maar op 20 juli komt deze Netflix original online te staan en wij beelden ons prachtige interieurs (voor heel veel geld) in.

nieuw op Netflix

Romeo + Juliet

Een klassieker die je echt wil zien. Romeo en Juliet, het bekendste liefdesverhaal waar je waarschijnlijk wel een traan om moet laten. Vanaf 1 juli te zien op Netflix.

Suits seizoen 6

Zou prins Harry ook naar het nieuwe seizoen van Suits gaan kijken? Wij in ieder geval wel, en 13 juli is het eindelijk zo ver. Meghan zal nog in twee seizoenen zijn te zijn en dit is al de een na laatste.

Breakfast At Tiffany’s

Nog zo’n klassieker die je echt gezien wil hebben. Op 15 juli zal deze oude film (uit 1961 al weer) verschijnen op Netflix. Denk aan mooie kapsels, diamanten en prachtige kleding.

Reageer op artikel:
Yes! Dit zijn de films en series die in juli op Netflix verschijnen waar je al veel te lang op hebt moeten wachten
Sluiten