Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 20 sep 2018

Handig! Dit is nieuw op Videoland deze week

Als er iets is waar we enorm van houden dan is het wel een avondje series bingewatchen met onze vriendinnen. Heb je stiekem ook al zoveel series en films gekeken dat je niet meer weet wat nog leuk is om te kijken? Wij helpen je met een overzicht van de leukste nieuwe dingen op Videoland.

Nieuw op Videoland

Het duurt (helaas) niet lang meer tot de herfst echt begint en dat betekent dat we massaal ‘s avonds op de bank onder een dekentje met een kopje thee onze favoriete series gaan kijken.

Naast Netflix nemen ook steeds meer mensen een abonnement op Videoland. Dat is ook niet gek want de streamingdienst heeft een super breed aanbod van leuke films en series. Heb je deze week weinig te doen ‘s avonds? Lees dan snel deze lijst met de nieuwe dingen die deze week online staan zodat je je niet hoeft te vervelen.

America’s Next Top Model

Uiteraard kijken we allemaal Hollands Next Top Model, wat op dit moment volop bezig is. Maar daarnaast is de Amerikaanse versie natuurlijk net zo leuk om te kijken. Sinds afgelopen maandag staat seizoen 24 van ANTM op Videoland.

Expeditie Robinson

Je kunt ervoor kiezen om aankomende donderdag voor de buis te zitten, maar als je later thuis bent hoef je niet lang te wachten tot de aflevering terug te zien is. Vrijdag 21 september is de derde aflevering van ons favoriete programma al terug te kijken op Videoland. Ook nog eens zonder reclames en dat is iets waar iedereen blij van wordt.

Adam Zkt. Eva VIPS

Naast Expeditie Robinson kijken we ook elke week Adam zkt. Eva VIPS. Na gasten zoals onze grote Temptation Island vriend, Joshua, komen er elke week andere bekende Nederlanders. Deze week is DJ Jeroen Post aan de beurt. Vanaf woensdag is de aflevering al te kijken.

Blood & Oil

Een nieuwe serie, daar worden we natuurlijk meteen blij van. En dan ook nog eens een heel seizoen, zodat we lekker ons huis niet uit hoeven de aankomende twee dagen. Blood & Oil is een Amerikaanse dramaserie en ziet er veelbelovend uit.

Het gaat over Billy en Cody Lefever, twee mensen die ervan dromen om een nieuw leven te starten. Ze verhuizen naar The Bakken in North Dakota, waar de grootste olie-ontdekking in de Amerikaanse geschiedenis is gedaan. Het lijkt eerst allemaal de goede kant op te gaan, maar vervolgens komen er enorme tegenslagen. Klinkt spannend.

Ragas reist rond

Vraag je je wel eens af hoe het dagelijkse leven van families in de jungle eraan toe gaat? Of in de drukke stad Tokyo? Dan is deze serie iets voor jou. Elke woensdag verschijnt een nieuwe aflevering van het eerste seizoen op Videoland.

Bastaan en Tooske Ragas reizen samen met hun vier kinderen de wereld rond. In de meest aparte steden blijven ze vijf dagen logeren bij unieke gezinnen. Je krijgt niet alleen een kijkje in de huizen van de verschillende gezinnen, maar ook hoe hun dagelijkse levens eruit zien. Super interessant klinkt dat, toch?

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Vrijdag = filmavond! Dit zijn de leukste films op Videoland

Nieuw deze week

Reageer op artikel:
Handig! Dit is nieuw op Videoland deze week
Sluiten