Bereid je voor: het nieuwe seizoen Love Island UK komt al sneller dan je denkt

Er was nog niet veel zeker over het nieuwe seizoen van Love Island UK. Het nieuwe seizoen wordt namelijk elke zomer opgenomen op het eiland Mallorca, maar dat kon dit jaar niet door het coronavirus. Eerst waren er nog geruchten over een seizoen dat zou worden opgenomen in Engeland – zodat de kandidaten niet ver hoeven te reizen. Toch werd het seizoen van 2020 uitgesteld naar het volgende jaar. Maar niet getreurd, het is bijna zeker dat de opnames van Love Island UK 2021 op de planning staan.

Fingers crossed.

Nieuw seizoen Love Island UK

Nadat het seizoen van dit jaar werd uitgesteld, zijn de makers van Love Island UK onwijs gedreven om van 2021 een succes te maken. Daarbij gaan ze er nu al vanuit dat er meerdere zekerheidsmaatregelen worden genomen omtrent het coronavirus. Zo gaan de kandidaten bijvoorbeeld van te voren twee weken en quarantaine. Daarnaast worden er bij de deelnemers regelmatig de temperatuur gecheckt, op en van de set. Andere veiligheidsmaatregelen worden nog besproken, ondertussen houden de makers het nieuws natuurlijk nou in de gaten.

Het begin van de zomer 2021

De bazen van het streamingplatform ITV, waarop Love Island UK te zien is, weten dat er veel risico samengaat met het maken van een programma in deze periode. Toch verwachten ze dat het nieuwe seizoen in het begin van aankomende zomer 2021 te zien zal zijn op het platform.

De casting van Love Island UK begint al in januari 2021, dat doen ze natuurlijk niet zomaar. Er wordt verwacht dat dit seizoen gewoon in een villa op Mallorca gefilmd kan worden. YES.

In Nederland te zien

Wanneer dit seizoen van Love Island UK in Nederland te zien is, is nog niet zeker. Wel zal het waarschijnlijk op Videoland verschijnen, net zoals voorgaande seizoenen. Wij zullen het voor je in de gaten houden en je zo snel mogelijk informeren als we meer weten.

Tot die tijd kan je je alvast verheugen op een nieuw seizoen Temptation Island. De startdatum van het nieuwe seizoen is namelijk al heel dichtbij. Zin in!

Lees ook: Volgens een psycholoog is Temptation Island kijken goed voor je relatie

Reageer op artikel:
Bereid je voor: het nieuwe seizoen Love Island UK komt al sneller dan je denkt
Sluiten