Lianne Görtz
Lianne Görtz Life 24 jan 2018

YES! Er komt sowieso een nieuw seizoen Temptation Island en je kunt je NU opgeven

Vanaf deze week is het eindelijk weer Temptation Island waar het gesprek van de dag over gaat. We zijn al maanden af aan het tellen, maar we weten zeker dat het het wachten waard is. En na de laatste aflevering van het komende seizoen hoeven we niet meer lang te wachten op nieuwe koppels en verleiders die het spel willen spelen.

De nieuwe reeks afleveringen moet nog beginnen, maar er is nu al bekend gemaakt dat er een nieuw seizoen Temptation Island aankomt. Sowieso het beste nieuws dat je vandaag gaat lezen.

Weer nieuw seizoen Temptation Island

Multa Casting kiest altijd de nieuwe koppels en verleiders uit voor een heet seizoen vol drama. Gisteren maakte het bedrijf bekend dat er nu al wordt gewerkt aan een nieuw seizoen. Fan-tas-tisch.

De makers zijn op zoek naar meiden die kunnen verleiden als geen ander en koppels die hun relatie op de proef willen stellen.

Over de mensen die zich willen opgeven, meldt Multa Casting het volgende: ‘Het draait allemaal om sterke karakters, principes, vertrouwen, doorzettingsvermogen en slimme speltactieken.’ Verder is het belangrijk dat je rond half april twee weken tijd hebt om mee te doen.

BEN JIJ EEN GEBOREN VERLEIDER? OF KAN JOUW RELATIE ÉCHT ALLES AAN? DAN IS TEMPTATION ISLAND OP ZOEK NAAR JOU!Het is…

Geplaatst door MULTA Casting op dinsdag 23 januari 2018

Heel. Erg. Veel. Zin. In.

Reageer op artikel:
YES! Er komt sowieso een nieuw seizoen Temptation Island en je kunt je NU opgeven
Sluiten