Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 6 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Rik heeft een belangrijke boodschap: dít is de startdatum van seizoen 21 WIDM

We zitten nu middenin het 20ste seizoen van Wie is de Mol. Bij dit jubileumseizoen wordt er echt uitgepakt en wij zitten elke zaterdagavond weer gespannen op de bank. Maar we kunnen ons nu ook al gaan verheugen op een nieuw seizoen – gisteren heeft Rik van de Westelaken namelijk een aankondiging gedaan op Instagram. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol 2021 is een feit.

Geweldig nieuws voor alle Molloten.

Nieuw seizoen Wie is de Mol 2021

Het nieuwe seizoen van WIDM gaat op 2 januari 2021 in première. Dat blijkt uit de tekst bij de Instagram post op het officiële kanaal van Wie is de Mol, AvroTros. Bij het bericht staat namelijk:

“Een belangrijke boodschap van Rik. 02-01-2021. #wieisdemol #widm21”

Ik denk dat we genoeg weten. In het filmpje vertelt Rik: “In de komende periode zullen jullie fysiek en mentaal worden uitgedaagd. Jullie zullen elkaar hard nodig hebben, maar jullie zijn ook elkaars tegenstander”. Wat zal dat betekenen?

Dit is er al bekend over het nieuwe seizoen Wie is de Mol

Details over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol zijn nog niet duidelijk. Het was nog onzeker of er überhaupt wel opnames plaats konden vinden wegens het coronavirus. En dat blijft onzeker. Maar nu blijkt dus dat er wel plannen zijn voor nieuwe seizoen.

Rik vertelde aan NU.nl over het nieuwe seizoen 21: “Ook wij makers moeten ons aan de regels houden, we maken tenslotte ‘maar’ televisie en vermaak. Het is niet noodzakelijk en dus is het ook niet noodzakelijk dat we nu met z’n allen in een vliegtuig ergens heen gaan. Zolang er strenge regels zijn, er code oranje geldt op allerlei plekken, gaan we niet. En als er meer kan, gaan we wel.”

Voor alsnog blijven de producenten positief. Ze hopen dat de reisbestemming haalbaar is en dat ze het dan nog redden om een nieuw seizoen te maken.

Instagram

De Molloten beginnen op Instagram al te speculeren over het nieuwe seizoen van WIDM. Zal het misschien in Nederland plaatsvinden? Of wordt het een seizoen met 1,5 m afstand? Maar over het algemeen zijn alle reacties heel positief.

Het laatste seizoen is nog niet afgelopen en we kunnen nu al beginnen met aftellen tot de volgende. Yes!

Lees ook: Dé meest opvallende hints uit WIDM aflevering 5

Reageer op artikel:
Rik heeft een belangrijke boodschap: dít is de startdatum van seizoen 21 WIDM
Sluiten