Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 14 november 2017

Daredevils: Disneyland Parijs bouwt een nieuwe achtbaan die 95 km per uur gaat

Disneyland Parijs is altijd een goed idee. Of dat nu met Halloween is, met Kerstmis of gewoon lekker een dagje in de zomervakantie. En binnenkort wil je er sowieso weer een keer naartoe, want er zijn op dit moment allemaal klusjesmannen bezig met een gloednieuwe achtbaan. En hard dat die gaat. Pff.

Als je van achtbanen houdt, dan wordt het Parijse park sowieso je lievelings. Als het niet nu al je favoriet was. De achtbaan in Disneyland Parijs wordt namelijk de allersnelste van het hele park.

Nieuwe achtbaan in Disneyland Parijs

De achtbaan wordt ontzettend snel en krijgt dan ook een bijpassend thema: Futurisme. Daarbij denk je vast aan vette lampen, smooth afgewerkte banen in grijs of blauw en andere technologische hoogstandjes. En weet je wat? Zo gaat het er hoogstwaarschijnlijk ook een beetje uit zien.

Waarschijnlijk gaat de achtbaan zo’n 95 kilometer per uur en komt de attractie eruit te zien als de TRON Lightcycle Power Run in Disneyland Shanghai. Hier alvast een voorproefje:

Gaaf, toch? Hopelijk is geduldig zijn een goede eigenschap van je, want de klussers zijn nog een paar jaartjes zoet met het bouwen van de achtbaan. Maar, heb je wel genoeg tijd om nog even te sparen voor je ticket en het reisje.

Wow, dreams do come true: Dromen komen uit! Jij kunt nu écht een Dinsey prinses worden in Disneyland

Reageer op artikel:
Daredevils: Disneyland Parijs bouwt een nieuwe achtbaan die 95 km per uur gaat
Sluiten