Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 21 sep 2017

Technologisch hoogstandje: Deze nieuwe app laat je vrienden zien hoe je je echt voelt

De emoticons vliegen ons om de oren. Telkens bij een nieuwe update denk je dat er niet veel nieuwe emoji’s meer verzonnen kunnen worden, maar dan blijk je het toch weer mis te hebben. Nu is er zelfs een nieuwe app ontwikkeld, die het sturen van emoticons naar een geheel nieuw level brengt. Eentje die enorm dicht bij de werkelijkheid ligt. Maken je vriendinnen wel eens een leuk grapje via social media, terwijl je midden in een serieus gesprek met je ouders zit? Waarschijnlijk stuur je dan evengoed een lachende emoticon terug, ook al ben je in real life wel aan het lachen, maar niet zó hard als de emoticon weergeeft. De app Polygram maakt dat nu haast onmogelijk.

Nieuwe app met échte emoties

De app ziet er een beetje hetzelfde uit als Snapchat. De app scant jouw gezichtsuitdrukking en zet deze meteen om in een emoji. Bij een blij gezicht krijg je dus ook een vrolijke emoticon op je scherm te zien. Het komt er eigenlijk op neer dat je niet zelf je emoji kunt kiezen.

Wie vond het grappig?

Als je zelf een foto of iets anders plaatst, dan kun je in een soort emoticon-overzicht zien hoe je vrienden daarop gereageerd hebben. Zo kun je zien hoeveel mensen er moesten lachen en hoeveel er gewoon verder scrolden. Ook kun je zien hoe lang iemand je berichtje gezien heeft en waar degene op dat moment is.

Voortaan weet je meteen welke vrienden jouw gevoel voor humor delen. Althans, als jullie allebei een iPhone hebben, want de app is nog niet beschikbaar voor Android.

Misschien vind je dit ook wel interessant: Dit zegt je favoriete emoji over jou

Reageer op artikel:
Technologisch hoogstandje: Deze nieuwe app laat je vrienden zien hoe je je echt voelt
Sluiten