Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 15 mei 2018

AWESOME! Je kunt auditie doen om in de nieuwe band van Afrojack te komen

Je stapt het podium op, de lampen gaan aan en er staan tienduizend gillende mensen voor je. Is dit altijd al jouw grootste droom geweest? Grijp dan NU je kans, want Afrojack richt een nieuwe band op en jij kan zomaar eens zijn nieuwe bandlid zijn.

Tokyo, New York, Las Vegas en Sidney zullen straks allemaal in je agenda staan als je in de nieuwe band van Afrojack zit. Wennen aan dit nieuwe leven lukt je binnen de kortste keren als dit altijd al jouw droom is geweest.

Nieuwe band Afrojack

Afrojack is bezig met het oprichten van een nieuwe popband en daarvoor kan jíj ook auditie doen. Dus als jij naast hem wil shinen op het podium en gelukkig wordt van muziek maken is dit echt je kans.

Auditie in Japan

In juni zullen de audities plaatsvinden in verschillende grote steden over de hele wereld. Kom jij uiteindelijk tot de derde ronde? Dan ga je door naar de laatste selectieronde in Japan (en jup, alles wordt voor je betaald).

Er zijn wel een paar eisen gesteld aan de audities. Zo moet je bijvoorbeeld tussen de 15 en 25 jaar oud zijn, en moet je kunnen rappen of zingen in het Engels. Op deze website kun je je aanmelden voor de audities.

Reageer op artikel:
AWESOME! Je kunt auditie doen om in de nieuwe band van Afrojack te komen
Sluiten