Laat het beautyshoppen beginnen! De Bijenkorf introduceert nieuwe (exclusieve!) cosmeticamerken

Geniet je ook zo intens van mooie verpakkingen van beautyproducten? Kun je uren rondlopen bij de beautycounters van de Bijenkorf? Dan heb je een goede reden om deze week nog langs te gaan, want er zijn nieuwe merken verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam.

Goed nieuws als je nog een tripje naar je favoriete warenhuis op de planning hebt staan, want de counters op de begane grond loop je vanaf nu echt niet zomaar voorbij.

De nieuwe beautymerken in de Bijenkorf van Amsterdam

Voor beautymerken als Gucci Beauty, Loewe en Hourglass moest je eerder altijd het vliegtuig naar het buitenland pakken. Nu pak je de trein naar Amsterdam Centraal, want in september wordt het beauty-aanbod van de Bijenkorf flink uitgebreid.

Natuurlijk kon je al je favoriete producten van Charlotte Tilbury en NARS hier kopen, maar nu ben je er ook aan het goede adres voor de eerdergenoemde merken. De Gucci counter is open sinds 16 september en ook de Hourglass counter is nét geopend.

Meer beautymerken volgen in oktober

Je hebt een goede reden om ook in oktober een kijkje te komen nemen, want dan volgen Aesop, Too Faced, Maison Francis Kurkdjian, Le Labo, By Kilian én Frederic Malle. Daar zijn we op de Beautify redactie maar wat blij mee, want onze Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity parfum (silver) is bijna op. Geloof ons, als je dit goddelijke parfum ruikt wil je ‘m ook hebben.

Personal beauty stylist

Mocht je er niet helemaal uitkomen welke producten nu precies geschikt zijn voor jouw huidskleur, ondertoon en huidtype, dan kun je vanaf november zelfs een personal beauty stylist inhuren. Voor €10 helpt ze jou een uur lang met het vinden van de perfecte items.

Eefje Luuring, Buying Manager Beauty de Bijenkorf: “We vinden het belangrijk dat onze klanten de beste service krijgen. De personal beauty stylist heeft kennis van alle merken en zorgt dat iedere klant een advies op maat krijgt. En onze beauty adventskalender met bestsellers van vele merken is het perfecte cadeau om te geven en om te krijgen tijdens het feestseizoen.”

Als je ons de komende tijd zoekt, dan weet je waar je ons kunt vinden: in de Bijenkorf. En pssst, lukt het je niet om langs te gaan? Neem dan online een kijkje.

Meer over beauty:

Reageer op artikel:
Laat het beautyshoppen beginnen! De Bijenkorf introduceert nieuwe (exclusieve!) cosmeticamerken
Sluiten