Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 17 aug 2018

Oelalaaa: Hottie Benja Bruijning is te zien in Nieuwe Buren seizoen 4 (samen met vriendin Anna Drijver)

Nieuwe Buren seizoen 4 is eindelijk in de maak. Nog even en je kunt weer lekker bingewatchen met je vriendinnen. Ieder seizoen speelt er een acteurskoppel de hoofdrol, en dit jaar zijn het Benja Bruijning en Anna Drijver.

Het nieuwe koppel treedt in de voetsporen van Katja Schuurman en inmiddels ex-man This Römer, Fedja van Huet en Karina Smulders, Fockeline Ouwerkerk en Tibor Lukács. Daan Schuurmans en zijn vrouw Bracha van Doesburg schitteren natuurlijk ook weer in de serie.

Nieuwe Buren seizoen 4

Anna Drijver en Benja Bruijning spelen levensgenieters Olivier en Victoria, die nieuw in de wijk in Almere komen wonen. Naast deze twee knappe koppen, komt er nog een nieuw acteurskoppel in de Videoland-serie. Want Sarah Chronis en Kay Greidanus spelen Sophie en Kik, een pasgetrouwd stel dat ook verhuisd naar Almere.

Verhaallijn

Verder is er nog weinig bekend over de verhaallijn van het vierde seizoen. Wat we al wél weten, is dat een deel van de serie zich zal afspelen in het buitenland. Helaas is het pas in 2019 op televisie, dus dat wordt nog even afwachten. Misschien een weekendje alle aflevering van eerdere seizoen terugkijken met je girls?

Jeugdsentiment: Deze 26 hitjes zijn nog steeds ge-wel-dig

Reageer op artikel:
Oelalaaa: Hottie Benja Bruijning is te zien in Nieuwe Buren seizoen 4 (samen met vriendin Anna Drijver)
Sluiten