Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 13 apr 2017

Nice: deze nieuwe dating-app matcht jou aan een vent met dezelfde interesses

Communiceren via een schermpje is dagelijkse kost voor ons. Niet gek dat je wel eens een date hebt gehad via een van de apps op je telefoon. Is het na de zoveelste keer weer een domper? Misschien is deze nieuwe dating-app wel helemaal jouw ding en vind je ineens jouw droomvent.

Maak kennis met Talki

Pff, het is soms zo vermoeiend als je denkt dat je een fijne vent aan de haak hebt geslagen, blijkt hij alleen maar naar klassieke muziek te luisteren of gaat hij om 05:00 de deur uit om te vissen. Niet helemaal jouw ding en alle moeite voor niets.

Vergeet al die dating-apps. Talki is misschien wel jouw nieuwe ideale cupido. Deze nieuwe dating-app maakt echte menselijke interactie weer mogelijk. Kom niet voor verrassingen te staan. Talki helpt jou je ideale vent te scoren op basis van… interesses.

Hoe werkt dat?

Het enige wat je hoeft te doen is jouw interesses invullen in de app (en een goede foto). Wil jij een man die ook helemaal gek is op labradors of ben je op zoek naar een lover die houdt van massages geven? Vul het in en Talki zal zijn best doen.

De geniale app gaat opzoek naar mannen met dezelfde interesses in jouw omgeving. Terwijl je in de bus zit, in een restaurant of op een feestje bent: Talki zoekt jouw match. Hoe ideaal is dat? En het fijne is: het ijs is al gebroken want jullie kunnen direct over jullie gedeelde interesse praten. Doei awkward gesprekken.

Als het nu ook nog een fijne man is om naar te kijken dan is dat zeker een pluspuntje. Is hij niet je ding? Dan hoef je een gesprek niet te accepteren. Maar hey, innerlijk is minstens zo belangrijk toch?

Wist je dit al? Absurd: Er bestaat nu Tinder Select voor de crème de la crème

Reageer op artikel:
Nice: deze nieuwe dating-app matcht jou aan een vent met dezelfde interesses
Sluiten