Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 10 feb 2018

Vergeet Tinder: Er is een nieuwe datingapp en niemand kan meer valsspelen

Als je een duwtje in de rug kunt gebruiken in je love life, dan zou je eens kunnen kijken wat er allemaal voorbij komt op een online datingapp. Om zeker te weten dat de persoon met wie je een date plant ook echt zo is als hoe hij zich op de app voordoet, maak je een profiel op deze nieuwe app aan.

Vergeet Tinder, Happn, Inner Circle en alle andere online plekken waar je liefde kunt vinden. De nieuwe datingapp die je nu wil downloaden op je tellie heet Once. Een plek waar vals spelen verleden tijd is.

Online datingapp Once

De bedenkers van Once zijn namelijk klaar met mannen die niet op een profielfoto lijken of niet zo grappig zijn als ze zich via internet voordoen. En ze vinden het idee dat iedere man in principe honderden matches kan hebben ook niet chill.

Daarom hebben ze een nieuwe online liefdesplek ontworpen. Op deze datingapp krijg je iedere dag maar één man op je scherm die zorgvuldig voor je uitgezocht is. Je hebt 24 uur de tijd om een gesprek met hem aan te gaan. Zie je het wel zitten? Dan kun je natuurlijk met hem op date gaan.

Vervolgens, na jullie date, vraagt de datingapp of je hem wilt reviewen. Zo kun je je mening geven over jullie conversatie tijdens de date, hoe jullie date was en of hij ook echt lijkt op zijn foto’s. De reviews zijn anoniem en komen bij het profiel van de man te staan.

Op deze manier ben je er bijna altijd zeker van dat de man met wie je afspreekt ook echt de man is hoe je hem in je gedachte voorgesteld had. Of de eerste deur daarnaast.

Als je de app nu op je telefoon zet, heb je misschien nog wel een date met Valentijnsdag. Het is in ieder geval het proberen waard.

Reageer op artikel:
Vergeet Tinder: Er is een nieuwe datingapp en niemand kan meer valsspelen
Sluiten