Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 17 okt 2020

Yes! Déze nieuwe Disney-film verschijnt binnenkort op Disney+

Ben jij een echte Disney-fan? En heb je alle Disney-films verslonden en dus toe aan iets nieuws? Dan heb je geluk. Er is weer een nieuwe Disney-film op komst (YES), en deze wordt niet eerst getoond in de bioscopen, maar is direct te zien op streamingsdienst Disney+ tijdens de kerstdagen (lees: 25 december).

We hebben dus nog heel eventjes geduld nodig, maar dan hebben we ook wat.

Nieuwe Disney-film op Disney+

Nu ben je waarschijnlijk heel nieuwsgierig hoe deze nieuwe film gaat heten, en wij mogen je dat alvast verklappen. De film heet ‘Soul’ en gaat over een muziekleraar die ervan droomt jazzmuzikant te worden. Vlak voor hij zijn eerste grote optreden heeft, krijgt hij een ongeluk waardoor zijn ziel wordt gescheiden van zijn lichaam.

Hij komt in een tussenwereld terecht en moet terug zien te keren naar aarde voor het te laat is. Volgens ons een prachtige film met veel wijze lessen over ons leven hier op aarde. Zie hieronder de trailer van de nieuwe film ‘soul’. Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat we deze film mogen gaan bewonderen op Disney+.

Kijken van Soul op Disney+

Je hoeft niet bang te zijn dat je extra geld moet betalen voordat je deze film wil gaan bekijken op Disney+. Dat in tegenstelling tot Disney-film Mulan, die ook de bioscoop heeft overgeslagen en direct op Disney+ was te zien. Wanneer je Mulan wilde kijken moest je nog bovenop je abonnement €22 betalen.. Maar ondanks deze prijs, was de film echt een enorme hit.

Korte coming-out film nu al te zien op Disney+

Ondanks het feit dat deze film niet nieuw is, willen we je toch even helpen herinneren aan deze goede film genaamd ‘Out’. De film gaat over het Greg. Greg is verliefd op Manuel en hij gaat op de dag van de film met hem samenwonen. Het dagelijks leven van Greg bestaat uit familie, liefde en zijn hondje.

Maar Greg heeft ook een geheim waar hij niets over durft te zeggen bij zijn ouders. Op de dag van de film gebeurt er iets heel bijzonders. Met de hulp van zijn hondje, en een beetje magie, leert Greg dat hij eigenlijk helemaal niets te verbergen heeft. Een absolute aanrader als je het ons vraagt.

Lees ook: Yes! Het eerste biseksuele hoofdpersonage bij Disney

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes! Déze nieuwe Disney-film verschijnt binnenkort op Disney+
Sluiten