Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 13 nov 2017

Heerlijk: Over een paar dagen komt er een nieuwe Disney film uit waar niemand op kan wachten

Het winterseizoen is weer begonnen en dat betekent: nieuwe Disney films. En als er een nieuwe Disney film komt weet je gewoon dat je 1,5 uur lang alles kunt vergeten en naar een echte feel good movie kunt kijken met fantastische karakters. Over 9 dagen is het weer zover, dan komt de nieuwe Disneyfilm Coco in de bioscopen. En het schijnt allemachtig prachtig te worden.

De makers van Finding Dory en Inside Out komen eindelijk weer met een emotionele Pixar film. Alleen de trailer al geeft ons kippenvel. De film heet Coco en zoals het er naar uit ziet lijkt het een tranentrekker te worden.

Nieuwe Disney film

Het verhaal gaat over de 12 jaar oude Miguel. Hij woont in Mexico waar één keer per jaar op Día de Muertos de doden terugkeren. Miguel droomt ervan om een beroemd te worden, net zoals z’n voorbeeld Ernesto de la Cruz. Als hij een mooie gitaar ziet liggen aarzelt hij geen moment en pakt hij de gitaar vast om er vervolgens op te spelen. Maar daardoor belandt hij in het land van de doden.

Daar ontmoet hij zijn familie. Samen met hun wil hij wil de weg terugvinden naar het land van de levenden. Samen met zijn grote vriend Hector. Het is een emotionele rollercoaster waar Miguel meer leert over zichzelf, over zijn liefde voor muziek en over zijn familie.

Deze nieuwe Disney film komt 22 november in de bioscopen en dat is nog maar 9 dagen vanaf nu. Yes. Tot die tijd kun je nog even genieten van de trailer die je gerust tien keer achter elkaar kunt bekijken.

Wat een schatje, die Miguel.

Zie hier welke Disney films er nog meer uitkomen in 2017: Jááá! Deze Disney-films komen uit tussen nu en 2019

Reageer op artikel:
Heerlijk: Over een paar dagen komt er een nieuwe Disney film uit waar niemand op kan wachten
Sluiten