Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty 30 jan 2015

Nieuwe eyeliner looks die je wilt uitproberen

Eyeliner blijft een staple. Een make-up product dat je elke dag kan rocken. Ben je een beetje uitgekeken op klassiek zwart? Dan kan je altijd nog de volgende looks uitproberen:

Ombre waterlijn

Dit seizoen komt de ombre trend terug op de ogen. Gebruik voor deze look een wit oogpotlood op je waterlijn. Breng daaroverheen een felblauw oogpotlood aan. Begin aan de buitenkant van je oog en breng het tot de helft van je waterlijn aan. Laat de twee mooi blenden in het midden.

Felle eyeliner aan de onderkant

Een felle eyeliner onder je oog kan heftig klinken, maar je kan zelf bepalen hoeveel je aanbrengt en waar. Creëer een dikke veeg aan de onderkant van je oog voor een intens effect. Of kies ervoor om het alleen op je waterlijn aan te brengen voor een subtiel, maar speels uiterlijk.

Getekende wimpers

Met eyeliner kun je nog véél meer dingen doen dan een zwarte lijn boven je ogen maken. Deze trend laat dat goed zien. Met je eyeliner kun je namelijk ook wimpers ‘tekenen’. Omlijn eerst je ogen met eyeliner en zorg ervoor dat je de wimpers altijd naar buiten toe tekent om je ogen te openen.

Roetachtig

Om een eyeliner te creëren die eruit ziet als roet, kun je het volgende doen. Breng een zwart oogpotlood aan op de buitenste helft van je ooglid. Volg met een crème eyeliner en maak de look af met vloeibare eyeliner. Door de verschillende lagen krijg je een roetachtig en sexy resultaat.

Smokey eye

Ja, je kunt een smokey eye creeren door alleen maar eyeliner te gebruiken. Gebruik hiervoor een zacht oogpotlood met een donkere, zwartbruine kleur. Omlijn hiermee je ogen en breng het op je ooglid aan. Vervolgens kun je het geheel blenden met je vinger. Breng als laatste nog een randje langs je ooglid aan voor extra dimensie.

Reageer op artikel:
Nieuwe eyeliner looks die je wilt uitproberen
Sluiten