Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 5 mrt 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Action, Lidl, Aldi en HEMA van week 10

Nieuwe week, nieuwe folder. Dat is alvast één taak minder voor jou op deze maandagmiddag. Wij hebben namelijk alvast de leukste aanbiedingen uit de reclamefolders van week 10 voor jou op een rij gezet.

Ben je benieuwd naar de nieuwe weekacties van de Aldi, Lidl, HEMA en Action? Dit zijn de leukste aanbiedingen die deze week in de winkels liggen.

Folder van de Aldi

Het is bijna Pasen en dat betekent dat we weer heel veel paaseitjes mogen eten. Heb je er nog niet genoeg gegeten? Bij de Aldi kun je nu 1 kilo (!) paaseitjes kopen, in de smaken melk, wit en puur voor 4 euro. Oh wat lekker.

Om jouw huis lenteproof te maken heeft de Aldi deze week heel veel verschillende kruidenplantjes in de aanbieding. Kan je eindelijk een urban jungle van je keuken maken.

Folder van de Action

Bijna lente staat gelijk aan bijna tijd voor een BBQ. En als jouw vriend voor de burgers zorgt kan jij zorgen voor de muziek. Natuurlijk gebruik je jouw eigen Spotify lijst met de leukste Top 40 hits. De Action heeft tot en met 6 maart een speakerset van Phillips in de aanbieding voor 9 euro.

Folder van de Lidl

Om tussen de paaseitjes door ook nog gezond te eten heb je een wafelijzer nodig. Er zijn namelijk tal van lekkere gezonde recepten voor wafels te vinden. Heerlijk als ontbijt.

Het wafelijzer kost 20 euro en wij zochten gelijk wat gezonde wafel recepten voor je op.

wafelijzer

Bij zo’n gezond ontbijtje hoort natuurlijk ook een lekkere smoothie voor de vitaminen. Want ja, het is nog steeds koud. Zomer waar blijf je? Bij de Lidl kun je ook nog een blender kopen voor 28 euro. Mooi voor op het aanrecht want hij is koperkleurig.

Folder van de HEMA

HEMA weet precies wat we willen. Ze hebben een té leuke nieuwe bloempot in de collectie die deze week in de folder staat. (Zie de foto bovenaan dit artikel) Heb je meteen wat leuke potjes voor je kruidentuin van de Aldi.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Action, Lidl, Aldi en HEMA van week 10
Sluiten