Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 8 apr 2017

Bijzonder: Er staan 25k mensen op de wachtlijst voor deze nieuwe foundations

De nieuwe foundations, Colours van The Ordinary reeks van Deciem zijn intens populair. Maar liefst 25.000 mensen staan op de wachtlijst voor deze foundation. Maar waarom? Wat is er zo bijzonder dat zoveel mensen er met smart op zitten te wachten?

Ken je dat gevoel dat je gewoon iets móet hebben omdat er een gigantische hype van is ontstaan? Bij deze foundations gaan alle alarm bellen rinkelen en wil jij direct naar de winkel rennen. De wachtlijst voor de Serum Foundation en de Coverage Foundation van Deciem is namelijk e-norm.

Serum en Coverage Foundation

De foundation is niet van goud, maar naar het schijnt heeft het Canadese beauty merk Deciem gewoon een fantastisch resultaat én is het mega betaalbaar. Heb jij het niet zo breed, maar wil je er wel fabulous uitzien, dan is het slim jouw naam op de wachtlijst te zetten.

In de foundations zitten veel ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van jouw tedere huidje, zoals vitamine C. Je kan kiezen tussen twee foundations, die beide heel erg verzorgend zijn. De Serum Foundation is heel luchtig en biedt een matige dekking die te vergelijken is met een serum. De niet vette Coverage Foundation crème bevat een hoger pigment niveau dan de Serum Foundation en zorgt voor een gladde afwerking, zonder het effect van een geplamuurd hoofd.

Het is daarom, naast een perfecte dekking, een goede verzorging voor je huid. Beide foundations zijn verkrijgbaar in 21 verschillende tinten en bevatten een SPF 15. De foundations liggen vanaf midden april in de winkel en zullen rond de zeven euro kosten. Een koopje.

LEES OOK: Deze make-up handdoek is zo revolutionair dat je nooit meer make-up remover nodig hebt

Reageer op artikel:
Bijzonder: Er staan 25k mensen op de wachtlijst voor deze nieuwe foundations
Sluiten