Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 3 mei 2017

Hè? Dankzij deze nieuwe gezonde Coca-Cola kun je weer beter poepen

Als je cola wel eens gebruikt als je last van je maag hebt, dan snappen we dat maar al te goed. Maar erg gezond is zo'n glaasje soda natuurlijk niet. Daar komt verandering in met deze nieuwe uitvinding. Want er komt 'healthy cola' waar je bovendien beter van gaat poepen.

De gezondste Cola ooit is hier?!

Maak kennis met de nieuwste creatie van Coca-Cola: Coca-Cola Plus. Een suiker- en calorievrij drankje met extra voedingsvezels. Daarmee is dit ‘de gezondste’ Cola tot nu toe.

In februari werd deze nieuwe Cola gelanceerd in Japan met als missie meer ‘functionele drankjes’ op de markt te brengen. CEO James Quincy legt uit: ‘Het is eigenlijk een snelgroeiend segment waar ingrediënten worden toegevoegd aan drankjes om te voldoen aan specifieke dieetwensen.

Wat het drankje doet..

Deze nieuwe gezonde Coca-Cola schijnt dan ook superkrachten te hebben. Je zou er namelijk beter van kunnen poepen. Voor veel vrouwen een fantastische bijwerking. James gaat verder: ‘Het dagelijks drinken van een Coca-Cola Plus helpt het onderdrukken van de vetabsorptie van voedsel en helpt het triglyceridenniveau in het bloed op peil te houden.‘ Aha…

Volgens bronnen smaakt dit nieuwe drankje ultra-zoet met een flinke dosis citrus en een bijtende koolzuur. De textuur zou dikker zijn dan de normale Cola. Hm, we weten niet of we dat wel zo fijn vinden, gezond of niet gezond.

Wij zijn in elk geval heel benieuwd of de beloftes waar wordt gemaakt. Come to Holland please.

LEES OOK: Deze nieuwe dorstlesser van McDonald’s is werkelijk waar bééldig

Reageer op artikel:
Hè? Dankzij deze nieuwe gezonde Coca-Cola kun je weer beter poepen
Sluiten