Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 7 okt 2020

Dít zijn alle nieuwe (!) kerstfilms van 2020 op Netflix

Nadat de zomer nu tot echt voorbij is en we met beide benen in het herfstseizoen staan, is het alweer tijd om uit te kijken naar de decembermaand. En al helemaal naar kerst. Als het aan ons had gelegen, hadden de straten nu al volgehangen met gezellige sfeerlampjes. Maar hoe kunnen we nog meer in de kerstsferen komen? Juist ja, door middel van kerstfilms. En het leuke is: er zijn heel veel nieuwe kerstfilms op Netflix te zien.

Wij kunnen niet wachten.

Nieuwe kerstfilms op Netflix

Hoe lekker is het om weg te kruipen onder een dekentje, een flinke pot thee te zetten, de kaarsjes aan te steken en je helemaal onder te dompelen in de nieuwe kerstfilms? Juist ja, kan bijna niet beter. Nou is het nooit verkeerd om de klassiekers te blijven kijken, maar een paar nieuwe kerstfilms kunnen zeker geen kwaad. Dit zijn de nieuwe kerstfilms van 2020 op Netflix:

Psst, sla dit lijstje op met Pinterest – zodat je het gemakkelijk terug kan vinden.

1. Holidate

Sloane en Jackson hebben er beiden een hekel aan om vrijgezel te zijn op vakantie, waar ze voortdurend worden geconfronteerd met het oordeel van hun bemoeizuchtige families. Als deze twee vreemden elkaar ontmoeten, beloven ze voor elke feestelijke gelegenheid van het komende jaar elkaars ‘holidate’ te zijn. Holidate staat vanaf 28 oktober op Netflix.

2. THE CHRISTMAS CHRONICLES 2

Het vervolg van The Christmas Chronicles uit 2018! Kurt Russell zal opnieuw in de huid van de kerstman kruipen en op avontuur gaan met de kinderen uit de oorspronkelijke cast. En het leuke is dat zijn vrouw, Mrs. Santa (Goldie Hawn) dit keer een grotere rol krijgt. The Christmas Chronicles staat vanaf 25 november op Netflix.

3. JINGLE JANGLE: A CHRISTMAS JOURNEY

In het levendige stadje Cobbleton barsten de fantasievolle uitvindingen van de legendarische speelgoedmaker Jeronicus Jangle van eigenzinnigheid en verwondering. Maar wanneer zijn vertrouwde leerling zijn meest gewaardeerde creatie steelt, is het aan zijn even slimme en inventieve kleindochter – en een lang vergeten uitvinding – om oude wonden te genezen en de magie van binnen weer wakker te schudden. De film is vanaf 13 november te zien.

4.CHRISTMAS ON THE SQUARE

Deze kerstfilm gaat over een rijke vrouw die een aantal mensen uit ‘haar’ dorp weg wil hebben, tot ze onverwachts bezoek krijgt van een engel. De komst van deze engel, gespeeld door Dolly Parton, verandert ALLES. Verwacht een film met een typisch kerstverhaal én een heleboel muziek van Dolly Parton. Deze film is te zien vanaf 22 november.

5. THE PRINCESS SWITCH: SWITCHED AGAIN

Stacy, nog altijd gespeeld door Vanessa Hudgens, krijgt in deze film te maken met nóg een lookalike. Na Lady Margaret moet ze het nu doen met party girl Fiona, wat betekent dat Vanessa niet weer twee rollen heeft gespeeld, maar drie.

Wanneer The Princess Switch: switched again uitkomt, is nog niet bekend. Ook de trailer is nog niet uit. Wat we wel weten is dat de film nog dit jaar op Netflix komt.

Het is nog maar 80 dagen tot kerst dus tuig de boom maar op

Reageer op artikel:
Dít zijn alle nieuwe (!) kerstfilms van 2020 op Netflix
Sluiten