Dít is het nieuwe koppel van Temptation Island: Love or Leave

Plottwist, in de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave is er heel veel gebeurd. Zoals voorspelt *trumroll* hebben Soreilis en Gulcin het programma verlaten. De twee zijn écht de ware voor elkaar en dat hebben ze beide gerealiseerd. Soreilis heeft zelfs een huwelijksaanzoek gedaan. In plaats van dit koppel is er wel een vervanging gekomen.

We stellen jullie graag voor aan Kevin en Eva.

Nieuw koppel Temptation Island: Kevin en Eva

Dit hadden we natuurlijk al langer aan zien komen in Temptation Island, Soreilis en Gulcin zijn naar huis. Het huwelijksaanzoek van Soreilis was geslaagd, Gulcin heeft het met veel liefde aangenomen (*smelt*). De ouders van beide werden zelfs gebeld voor toestemming.

Meteen daarna werden Eva en Kevin aan ons voorgesteld. In de nieuwe aflevering vertellen de beiden dat hun relatie eigenlijk op een punt staat dat ze een ‘volgende stap’ willen nemen. Zo zegt Eva bijvoorbeeld dat ze aan samenwonen en kinderen denkt. Voordat ze daar verder over nadenken doen ze mee aan Temptation Island om hun relatie te testen.

Ze zoeken namelijk meer diepgang in hun relatie.

Volgende week

We kunnen het nu al voorspellen, volgende week gaat het er nog harder aan toe dan deze week in Temptation Island. Dit is wat we kunnen opmaken uit de kleine preview voor volgende week. Ben je er klaar voor?

De nieuwe koppels komen aan in de villa’s en worden hartelijk ontvangen. Het lijkt zelfs of er wel al wederzijdse interesses zijn. We horen een hele kleine “I love you, Ricky” van Jaydi (!). Vlak daarna zegt Sonny: “We gaan niet uit elkaar, niet”. Liyah wil Gregory graag op zijn bek pakken. Én Daryl en Karina lijken het ook gezellig te hebben samen. Het stukje eindigt met Jaydi die samen met Ricky haar kamer in loopt. Temptation Island to be continued… Nu al zin in volgende week.

Lees ook: Bewijs: Temptation Island Sonny gaat het programma tóch niet eerder verlaten?!

Reageer op artikel:
Dít is het nieuwe koppel van Temptation Island: Love or Leave
Sluiten