OMG! Dít zijn de nieuwe koppels van Love Island na Casa Amor

Dit jaar is er voor het eerst in de NL/BE-versie van Love Island een Casa Amor. Casa Amor was een tweede villa die ervoor zorgde dat de koppels een week uit elkaar moesten en werden geconfronteerd met nieuwe singles. Gisteren was er een spannend moment aangebroken – de koppels werden weer herenigd en moesten kiezen of ze in hun koppel willen blijven.

Het was een emotionele aflevering.

De nieuwe koppels in Love Island na Casa Amor

Casa Amor heeft de laatste week voor veel opschudding gezorgd. Zo kreeg bijvoorbeeld Fabiënne opnieuw de kans om het hart van Mattheüs te veroveren. Daarnaast werden er meerdere relaties getest. Joan voelde wel iets voor Milan, Remco had in eerste instantie een klik met Jaimy en Feline kon heel goed praten met Koen.

Maar hoe hebben de koppels uit Love Island uiteindelijk gekozen? Je leest het hier:

1. Remco en Imen

Still going strong – Imen en Remco kozen voor elkaar in deze Love Island aflevering. Hun relatie lijkt steeds sterker te worden. Later in de aflevering verteld Remco dat hij heel verbaast was over hoe goed het voelde om weer terug te zijn bij Imen. Bloeit hier iets op?

2. Fabiënne en Gianni

De eerste schok kwam toen Gianni binnen liep samen met Fabiënne. Het blijkt dat deze twee een goede klik hadden in Casa Amor. Daarnaast was Gianni erg bang voor een afwijzing van Eilish. Maar Eilish had er wel voor gekozen om verder te gaan met Gianni. Waardoor Eilish nu single is geworden …

3. Koen en Feline

Feline besluit daarna dat ze een nieuw koppel wil vormen met Koen. Hierbij vertelt ze dat ze nog geen keuze kan maken tussen Koen en Giuliano – maar ze wil ze allebei nog beter leren kennen. Giuliano komt alleen terug naar de villa waardoor hij single geworden is. Heeft hij nog een kans bij Feline?

4. Joan en Mert

Pak je tissues erbij. Als Joan ervoor kiest om verder te gaan met Mert en Mert alleen terug te villa in loopt begint Mert hard te snikken. Hij had Joan zo erg gemist en is heel blij dat ze hetzelfde voelt. Psst, hij denkt dat hij zelfs al een beetje verliefd is.

5. Mattheüs en Jaimy

Dit koppel kwam als een verassing. Na de laatste challenge in Casa Amor – begonnen Mattheüs en Jaimy steeds meer naar elkaar toe te trekken. Hun connectie is zo sterk dat Mattheüs besluit om Jaimy mee te nemen naar de villa. Maar Raphaella haar hart ligt nog steeds bij Mattheüs en zij wordt dus ook single. Dit neemt Raphaella goed op – ze is blij voor Mattheüs.

Later in deze aflevering van Love Island leest Raphaella een brief voor aan Mattheüs om hem te bedanken. Én verteld ze over haar besluit, ze besluit namelijk om de villa te verlaten.

Lees ook: Wil je zien – Het derde seizoen van Sex Education komt eraan en dit weten we erover

Reageer op artikel:
OMG! Dít zijn de nieuwe koppels van Love Island na Casa Amor
Sluiten