Nieuwe manieren om de hele dag van je parfum te kunnen genieten

Voordat we de deur uitgaan 's ochtends sprayen we graag onze favoriete geur op om de hele dag lekker te ruiken. We merken echter vaak dat de geur 's middags al niet meer zo aanwezig is. Hoe zorg je er nou voor dat je de héle dag van je parfum kunt genieten? Naast bijsprayen zijn er ook andere, nieuwe manieren:

Opbouwen van laagjes

Om de hele dag van je parfum te kunnen genieten, is het allereerst goed als je gebruik maakt van het opbouwen van verschillende lagen parfum. Hoe je dat precies doet kun je hier lezen.

Gebruik lotion om je geur te veranderen

Wanneer het winter wordt, wil je je geur misschien iets warmer laten ruiken. Maar je wilt hoogstwaarschijnlijk liever niet meteen een nieuw parfum aanschaffen. Om je parfum een nieuwe weg in te laten slaan, kun je gebruik maken van een bodylotion die naar amber ruikt. Amber past namelijk bijna overal bij en geeft je geur direct meer pit.

Houd je huid gehydrateerd

Of je hiervoor een bodylotion gebruikt met of zonder geur, als je je huid gehydrateerd houdt zul je merken dat je parfum veel langer blijft hangen. Dat komt omdat lotions verzachtende middelen bevatten die ervoor zorgen dat watermoleculen niet verdampen. En dus ook de moleculen van je parfum niet.

Spray parfum op je haar

Natuurlijk wil je dat je haar lekker ruikt, maar je shampoo en conditioner ruik je niet de hele dag door. Spray daarentegen een keer wat parfum in je haar. Let wel op, want parfums die een hoog alcoholpercentage hebben, kunnen je haar uitdrogen.

Reageer op artikel:
Nieuwe manieren om de hele dag van je parfum te kunnen genieten
Sluiten