Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 1 november 2017

Ja daaaag! Er is nieuwe nailart met puisten gaande en het is gewoonweg bizar

Het lijkt wel alsof het de tijd is van de puisten. Onlangs kon je bijvoorbeeld al lezen dat er een heuse puistenbar wordt geopend. Als je dat al bijzonder vond, dan vind je het volgende nieuws al helemaal apart. Dit keer worden je nagels namelijk voorzien van de vervelende oneffenheden die je kunt uitknijpen. Huh, wat?

Soms komen er toch hypes voorbij waarbij onze mond open valt van verbazing. Helemaal tot de grond. Maar echt. Dat was bijvoorbeeld toen we hoorden over een vaginahighlighter. Maar ook toen we deze nailart met puisten zagen. Wie bedenkt zoiets?

Nail art met puisten

Puisten zien we liever niet op ons lichaam. Maar blijkbaar denkt niet iedereen daar hetzelfde over. Natasha Lee in ieder geval niet. Zij heeft een tutorial online gezet hoe je puisten op je nagels maakt. En het beste is dat je ze ook nog uit kunt knijpen. Of het vieste van alles. Het is maar net hoe je ernaar kijkt.

Wil je de nagels zelf maken, dan is hier de video:

Wij weten niet zo goed of we nu de hele dag in bed blijven liggen door de dingen die we gezien hebben of dat we onze nagellakjes erbij pakken. Wat vind jij ervan?

Met deze tool zijn je nagels in ieder geval snel droog: Er bestaan mini nagellakdrogers waarmee je altijd en overal gel nagellak op kunt doen

Reageer op artikel:
Ja daaaag! Er is nieuwe nailart met puisten gaande en het is gewoonweg bizar
Sluiten